Laser_01.jpg
Laser_02.jpg
Laser_03.jpg
Laser_04.jpg
Laser_05.jpg
Laser_06.jpg
Laser_07.jpg

Få en rigtig drengedag med 3 timers lasergame i skoven

150,- / 300,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Hiv vennerne med på en realistisk og underholdende militæroplevelse i skoven - 3 timers lasergame for adrenalinjunkier. Tilbuddet gælder for 1 person

Op ad sofaen & ud på din battlefield

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Så er der igen en anledning til at hive kæresten, gutterne, sønnerne eller dig selv op fra sofaen, slukke for den evigt summende PlayStation og trække i det praktiske udendørstøj. Med dagens tilbud fra CPH Eventcenter skal du og vennerne nemlig en tur i skoven - på den absolut fede måde!

Laserspillene arrangeres af erfarne instruktører med tilknytning til Forsvaret, og kampene udspiller sig udendørs i åbne skovomgivelser i en rå og realistisk krigsscene med træer, bakker og udtørrede vandløb, der kan bruges til skyttegrave. Selve spillet minder om paintball eller hardball, men er modsat disse helt ufarligt og kan derfor spilles af alle over seks år. Dette gør lasergamet til en fantastisk idé ikke blot til polterabenden eller firmafesten, men også til børnefødselsdagen eller det lidt anderledes familiearrangement. Og selvfølgelig kan pigerne også lege med!

Spillet varer i alt tre timer. I starter med omklædning og introduktion, hvor I bliver udstyret med lasergun (beamgun) og modtager. De tre timer indeholder teambuilding og kampe, hvor I erklærer jeres modstander for "død" ved at ramme ham med laserskyderens infrarøde stråle, som opfanges i modstanderens modtager - hvis I altså sigter godt!

I kan give specifikke ønsker til spillet eller overlade arrangementet til CPH Eventcenter, der blandt populære spilformer kan nævne "Team Deathmatch", som går ud på, at to eller flere hold samarbejder om at bekæmpe hinanden, "Capture the Flag", hvor det gælder om at kapre modstanderholdets flag og bringe det tilbage til egen base, eller "Defend the Fortress", som gælder om at beskytte sit eget holds fort, mens man forsøger at indtage det modsatte holds. For at få den fuldeste oplevelse vil I oftest blive sat sammen med andre grupper eller komme til at kæmpe imod disse på dagen.

Ligegyldigt hvilken gruppe I er, skal CPH Eventcenters instruktører nok skal sørge for at skabe en heftig og festlig militærstemning og gøre de tre timers laserskydning til en fed oplevelse.

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.02.2012 til 02.04.2012.

Laserskydning foregår i Værløse. Mødestedet er P-pladsen ved Sækkedamsvej 81, Værløse, hvor der også er toiletter. Nærmeste badefaciliteter er Værløse Svømmehal og ikke inkluderet i prisen. Medbring drikkevarer samt godt fodtøj, skiftesko- og sokker. I får udleveret overtræksuniformer af CPH Eventcenter. Ved skybrud kan I rykkes til en indendørsbane i Lyngby uden ekstraomkostninger. Der er også mulighed for natspil med night goggles. Det er ulovligt at være mærkbart påvirket af alkohol som deltager i eventet. Der skal bookes for minimum seks personer. Tidsbooking foregår på tlf. 22 35 31 45 eller over mail booking@cph-eventcenter.dk.

Max 500 værdibeviser til salg

Tilbuddet gælder for 1 person, men du må købe så mange værdibeviser, du vil.Information

Åbningstider:

Åbent efter aftale

Aftalepart

Cph-eventcenter Lasergame
CVR: 25461282
 • Cph-eventcenter Lasergame
  Mødested: P-pladsen
  Sækkedamsvej 81
  3500 Værløse
  Tlf: 22 35 31 45
  Mail: booking@cph-eventcenter.dk
Vælg variation
Vælg variation