JP_foto_01.jpg
JP_foto_02.jpg
JP_foto_03.jpg
JP_foto_04.jpg
JP_foto_05.jpg
JP_foto_06.jpg
JP_foto_07.jpg
JP_foto_08.jpg
JP_foto_09.jpg

Få 1 professionel fotosession i studie hos JP-fotografi

199,- / 990,-
Udsolgt
  • 80% rabat
  • Slutter om

Få 1 professionel fotosession hos John Petersen og Mary Badalian fra JP-fotografi. Du får 5 redigerede billeder på dvd og 1 af dem i 13 x 18 print

Smil for kameraet

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed og Marie-Louise Svanberg

Fotograf: John Petersen & Mary Badalian

 

Fotografi har altid været John Petersen og Mary Badalians store passion, og i 26 år har de arbejdet som professionelle fotografer og jagtet alverdens mindeværdige øjeblikke. Dine ønsker og deres professionelle blik (og linse) giver dig det billede, som du aldrig vil være ked af at vise frem.

Hos JP-fotografi er det vigtigt, at dine ønsker bliver opfyldt ned til mindste detalje. Studiets foretagende bygger på forståelse for ønsker, idéer og kreativ tænkning, der er med til at præge lige præcis dit billede i en personlig retning. Du bestemmer selv, om det kun er dig, der skal være med på billederne, eller om du vil dele spotlyset med familie og venner.

Når dagen er omme, sender John eller Mary dig via e-mail en log-in-kode til sin hjemmeside. Med koden kan du gå ind og se alle de flotte billeder, der er blevet taget til din fotosession. Du skal derefter vælge 5 billeder ud, som John eller Mary redigerer og gør ekstra flotte. Samtidig skal du vælge 1 billede, som bliver printet i 13x18cm. Du får så tilsendt det trykte billede + en dvd med de 5 øvrige billeder på.

Hvis du vil gøre det til en helt særlig oplevelse, samarbejder JP-fotografi med en professionel makeup-artist, som du kan booke mod ekstrabetaling - så kan du tage dig endnu bedre ud på billederne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.02.2012 til 01.05.2012.

Der skal bestilles tid på tlf. 26 71 82 87. Husk at oplyse at der tale om et Downtown-tilbud.

Efter fotosessionen får du tilsendt log-in-kode til JP-fotografis hjemmeside. Her ses billederne i uredigeret form. Så skal du vælge 5 billeder, som du får på cd + 1 print i 13x18 cm. Printbilledet skal sendes til John på mail.

Max 410 værdibeviser til salg

Du bestemmer selv, om det skal være John eller Mary, der tager billederne.

Du bestemmer selv om du vil være alene eller om I skal være flere på billederne.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

!JP-fotografi
CVR: 27688284

Adresse

Holsteinsgade 2
2100 Østerbro
  • JP – fotografi
    Kastanie allé 16
    2720 Vanløse
    Tlf. 26 71 82 87
Vælg variation
Vælg variation