soestjernen_001.JPG
soestjernen_002.JPG
soestjernen_003.JPG
soestjernen_004.JPG
soestjernen_005.JPG
soestjernen_006.JPG
soestjernen_007.JPG
soestjernen_008.JPG
soestjernen_009.JPG

3-retters menu med kammuslinger, entrecôte & crème brûlée

175,- / 349,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Traditionsrig restaurant byder på udsøgt 3-retters menu for 1 pers. i Rågeleje. Nyd Søstjernens middag med bl.a. kammuslinger, entrecôte & crème brûlée

Tilbage til traditionerne

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

I 50 år har Restaurant Søstjernen serveret mad på den attraktive adresse ud til Kattegat. "Vi har fået stedet på rette kurs igen ved at fokusere på stedets oprindelige traditioner," udtaler Jørgen Petersen, der i 2010 overtog 'Søstjernen', som restauranten kaldes i folkemunde. Det er ikke højsæson i Rågeleje, men er du til frankofile klassikere som entrecôte og crème brûlée er Søstjernen klart et besøg værd.

Det første jeg lægger mærke til, da vi træder ind i restauranten, er de mange flotte modelkuttere, der pryder restauranten som stolte kunstgenstande. Indehaver Jørgen Petersen forklarer, at mange kunder kommer langvejsfra på grund af fisk- og skaldyrsretterne.

"Jeg vil hellere have, at indretningen har med traditionerne at gøre frem for malerier, der ikke har noget med noget at gøre," forklarer han.

Om sommeren er Rågeleje og Søstjernen voldsom populær, mens der om vinteren ikke er nær så overrendt. Det forhindrer dog ikke Søstjernens 3-retters menu i at falde i god jord hos vores madglade fotograf Kim og jeg på en vinterdag med frostgrader.

"Hold kæft, den suppe er god," udbryder Kim, da vi sætter tænderne i den dejlige Vesterhavs-bisque. Vi er enige om, at retten er meget velsmagende, omend køkkenchef Heidi Jeppesen betegner retten en smule anderledes: "Det er en bisque med en fond af vesterhavsfisk, jordskokker, fløde og stegt kammusling samt klorofylolie. Klorofyl er dét, der gør grøntsagerne og planterne grønne," forklarer hun pædagogisk.

Den møre Hereford-entrecôt tilberedes, som du ønsker det, og den smager dejligt i selskab med blandt andet grillede peberfrugter og en smagfuld rødvinssovs.

Og så er crème brûlée bare en sød afslutning på den franskinspirerede middag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.02.2012 til 31.03.2012.

Ring og bestil bord på tlf. 45 50 51 52 dagen før. Oplys her hele referencenummeret. Evt. afbestilling af bord skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers kan værdibevist blive indløst.

Tilbuddet gælder for 1 person, men I er velkomne til at købe flere værdibeviser.



Information

Åbningstider:

Tor-fre 18-21

Lør 12-21

Søn 12-17

Køkkenet lukker til ovenstående tider, men restauranten er åben til sidste gæst er taget hjem.

Anmeldelser

Gæstebogen

"Sjældent har vi fået så pragtfuld mad og betjeningen kan ikke roses nok"

Set i gæstebogen

"Klart et sted anbefalelsesværdigt sted hvor det ikke er sidste gang jeg og familien spiser."

Set i gæstebogen

Aftalepart

Restaurant Søstjernen
CVR: ??

Adresse

Rågelejevej 155
3210 Vejby, Rågeleje
  • Restaurant Søstjernen
    Rågelejevej 155
    3210 Vejby
    Tlf. 45 50 51 52
Vælg variation
Vælg variation