Bou_003.jpg
Bou_001.jpg
Bou_002.jpg

??

297,- / 595,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få smuk og sund hud med en himmelsk 90 minutters luksus ansigtsbehandling hos Boutique Allure til 50%

Skønhedsbutik med alt under ét tag

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Føler du også så småt den velkendte julestress komme snigende? Så giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagens travle gøremål med en oplevelse af ren selvforkælelse, afslapning og pleje i hyggelige omgivelser hos Boutique Allure. De kompetente hænder, professionelle produkter, den faglige viden og gode stemning vil sørge for, at du får en vidunderlig oplevelse - og ikke mindst en hud, der gløder af sundhed og velvære.


Et stenkast fra Christianshavns Metro ligger Boutique Allure i et stemningsfuldt gammelt hus. Indenfor bryder de sortmalede gamle træbjælker med de hvide vægge og det hvide lænestolsarrangement, som du finder i underetagen, hvor behandlingen foregår. Her kan du omgivet af levende lys hygge dig med et magasin og lidt at drikke, mens du nyder den afslappede atmosfære, inden behandlingen starter.

Ejer Lotte Birk startede for syv år siden Boutique Allure som et parfumeri, men har sidenhen udvidet forretningen og har nu to kosmetologer ansat til at lave skønhedsbehandlinger. Udover Dagens Tilbud kan Boutique Allure bl.a. byde på flere slags ansigtsbehandlinger, særlige skønhedsbehandlinger til mænd, farvning og retning af bryn og vipper, kropsmassage, manicure, pedicure, hårfjerning med voks og så kan du få lagt en smuk make-up (du kan også bestille aftenkursus i at lægge makeup på den bedste måde). Hvis du står og skal giftes, har Boutique Allure også en brudepakke, hvor du som brud kan blive shinet op til den store dag.

Ovenpå finder du Boutique Allures store udvalg af lækre hudplejeserier og makeup fra Clarins, Chanel, Ole Henriksen, Murad, Sisley, Kanebo, La Prairie og Clinique, som du kan få professionel vejledning og råd om. Bagerst i butikken finder du Boutique Allures skønne tøj- og lingeriafdeling, hvor du kan finde eksklusive mærker som Ganni, Graumann, Avoca, Dalsgaard Copenhagen, Fifth Avenue, Stylesnob og Customized.

Hos Boutique Allure finder du kort sagt alt, hvad du skal bruge for at blive smuk til månedens julefrokoster - lige fra personlig skønhed og pleje til et smart outfit.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.12.2010 til 01.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Ved indløsning er tidsbestilling påkrævet - husk at skrive "Downtown" i kommentarfeltet, når du bestiller tid.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 9-18

Lør: 9.30-15

Åbent alle søndage inden jul: 9.30-15

Behandlinger ud over normal åbningstid efter aftale.

www.boutique-allure.dk

Aftalepart

Boutique Allure
CVR: 27311970

Adresse

Torvegade 24
Kbh k
  • Boutique Allure
    Torvegade 24
    1400 København K
Vælg variation
Vælg variation