Bodyshop_001.jpg
Bodyshop_002.jpg
Bodyshop_003.jpg
Bodyshop_004.jpg
Bodyshop_005.jpg
Bodyshop_006.jpg
Bodyshop_007.jpg
Bodyshop_008.jpg
Bodyshop_009.jpg

Nyd en forkælelsesaften med 5 veninder hos The Body Shop®

250,- / 600,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Tag 5 veninder med til makeupaften hos den bæredygtige beauty-klassiker The Body Shop® – I kan glæde jer til en forfriskning og en lille goodie bag

Forkælende makeupaften med 5 af dine veninder

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed og Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Rikke Luna

Lad en aften stå i forkælelsens tegn, og inviter dig selv og fem veninder til makeupaften hos

The Body Shop®. Her vil der både være professionelle tips og personlige råd til, hvordan du lægger den flotteste dag- og festmakeup. I får en lille goodie-bag med hjem, værtinden får 1 Body Butter + 1 Body Scrub, og I har mulighed for at handle produkter med rabat.

Der er grundlag for en rigtig tøsehyggelig aften, hvor I får inspiration til hudpleje, dag- og festmakeup og lidt godt til ganen og toiletskabet. Det verdensomspændende og populære makeupfirma The Body Shopblev grundlagt i 1976, og har fra starten været kendt for deres naturlige tilgang til skønhed.

Etisk tilgang & socialt ansvar
The Body Shophar altid haft en etisk tilgang til fremstilling af kosmetiske produkter. De søger efter naturlige ingredienser i alle verdens hjørner for at fremstille rene produkter. I deres bæredygtige makeup-serier findes alt, hvad et skønhedshungrende hjerte begærer.

The Body Shop støtter en lang række velgørende formål: Blandt andet diverse menneskerettighedskampagner. De var blandt de første, som undlod at teste ingredienser og produkter på dyr og sikrede bæredygtighed - både med hensyn til miljøet og arbejdernes vilkår.

Med en venindeaften hos The Body Shop® er der altså rig mulighed for at gøre dig selv, dine veninder og verden smukkere.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.02.2012 til 07.02.2013.

Værdibeviset skal indløses inden d. 1. april 2012. - dvs. aftenen skal være booket, men ikke nødvendigvis afholdt.

Bestil tid i den pågældende butik. Find butikkerne her: www.thebodyshop.dk. I aftaler tid med den enkelte butik, der passer ind i jeres og butikkens kalender. Du kan booke makeupaftenen ved at ringe eller gå ned i butikken.

NB! Værdibeviset gælder ikke til The Body Shop® i Magasin i Rødovre

I skal være minimum 18 år for at deltage i arrangementet.

Makeupaftener afholdes mandag til torsdag. Ønsker I en anden dag, kan det evt. aftales med butikken.

Det er kun køberen af værdibeviset, der får 1 Body Butter og 1 Body Scrub med i tilbuddet. Alle får en lille goodie bag.Information

Åbningstider:

Åbningstider varierer fra butik til butik - se butikkens åbningstider på www.thebodyshop.dk

Aftalepart

The Body Shop
CVR: 58466816

Adresse

Store Torv 3
Vælg variation
Vælg variation