you_001.jpg
you_002.jpg
you_003.jpg

??

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

YouHeShe har udvidet deres onlinestore, så du nu kan shoppe designertøj i deres store New Yorker studio. Det fejrer vi med 50% på værdibevis til dig

YouHeShe Boutique - Passion for fashion

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Oftest er det den anden vej rundt. En virksomhed starter med fysiske lokaler, og hvis det er en succes, udvider de med en webbutik. Allerede her skiller YouHeShe sig ud fra normen. De startede op for tre et halvt år siden som en butik på nettet, der forhandlede lækkert designertøj og accessories til både mænd og kvinder. Men efter meget stor interesse fra kunderne og overvældende succes, åbnede de for et år siden denne fantastiske YouHeShe Boutique - så dem der gerne vil røre, føle, veje for-imod, prøve og snuse til stemningen kan komme ind og få den fulde oplevelse af deres shopping.

Placeringen af YouHeShe er lidt utraditionel, da de har location i en nedlagt fabriksbygning i Nordvest. Man det er de ekstra kilometer værd. Alle fashionistaer må fælde en tåre, når først de står i dette fantastiske designer-mekka. Så tag dine veninder, venner eller din kæreste i hånden og gå på storshopping.

Parret Nicolai og Lulu Henckel har formået at skabe en helt unik oase i disse lokaler, der emmer af rå coolness, som straks leder tankerne hen på butikkerne i Soho og Greenwich Village i New York. Det rustikke og åbne rum skal opleves - det er både indbydende og inspirerende, og du kan virkelig føle den passion, der er blevet lagt i butikken.

YouHeShe ønsker at give dig mere end lækkert designertøj i skabene, og har derfor stor fokus på at få alle dine sanser stimuleret til den unikke helhedsoplevelse. Ud over de forskellige tøjmærker har de også selvproducerede opsamlings-cd'er, der er lavet i samarbejde med en DJ fra New York. Hele Deres koncept er gennemtænkt -og fuldt fortjent vandt de DANSK Fashion Awards for Årets Retail Space i 2010.

YouHeShe har et eksklusivt varesortiment, og er spækket med eksklusive og efterspurgte mærker, styles og accessorieces fra toppen af modebranchen. Man kan shoppe imellem danske og udenlandske designere, heraf kan nævnes Alexander Wang, Acne, Wood Wood og See By Chloé

Elsker du mode, og ønsker du at få en shoppeoplevelse ud over det sædvanlige, så gå ikke glip af dette enestående tilbud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.12.2010 til 01.05.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Gælder kun til den fysiske butik, ikke netbutikken.

Gælder ikke til i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Torsdag: 10.00 - 20.00

www.youheshe.com

Aftalepart

YouHeShe
CVR: ??

Adresse

Gl. Kongevej 101
Frederiksberg
  • YouHeShe
    YouHeShe Boutique
    Rentemestervej 67 D – Baghuset
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation