Nyt_C3_A5r_001.jpg
Nyt_C3_A5r_002.jpg

??

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 4-retters luksus nytårsmenu inkl. vin og kransekage hos Selskabskompagniet, som bringer maden lige til din dør

Kom godt ind i det nye år

 

Skribent: Frederik Plum


Selskabskompagniet er et moderne cateringbureau, som leverer gourmetmad lige til døren. I deres køkkener står et team af de bedste kokke i København og Nordsjælland. Kompagniet kreerer med særlig fingerpitzgefühl den lækre mad og henter inspirationen fra bl.a. det franske, italienske og danske køkken.

Hemmeligheden bag Kompagniets succes er, at de forskellige kokke fra forskellige restauranter deler ideer, kreativitet og erfaringer, så der opstår spændende, lækker mad - og hertil er prisen altid overkommelig.

Selskabskompagniet har snart tolv år på bagen. De er særligt kendte for deres lækre alsidige retter, skønheden, de lækre råvarer og har altid stor respekt for tilberedning i menuerne. Dertil kommer de dejlige overkommelige priser, som altid er til at overskue - også for dem som må give fuld pris for herlighederne. Blandt deres absolutte klassikere er Nytårsmenuen. Dagens Tilbud giver dig en overdådige menu, som bliver bragt til din hoveddør - så det eneste du skal bekymre dig om er at gøre dig klar foran spejlet til årets store aften - og så ellers hoppe festligt og ustresset ind i det nye år. Hurra.

 

 

 

 

 

Nytårsmenu fra Selskabskompagniet:

 

Forret:

Souffle af laks og rødtunge med let saltet citron og grillet jomfruhummer med kold urtecreme.

Mellemret:

Vildtterrin med syltede løg og estragoncreme.

Hovedret:

Tournedos af oksemørbrad ca. 220 gr. toppet med ristet kalvebacon og svampe, hertil sauterede grøntsager fra lammefjorden og små stegte kartofler med rødvinssky.

Dessert:

Chokoladetrøffelkage med mango-melonsalat og kold hindbærcoulis.

Hertil:

Kransekage fra Odense marcipan til årsskiftet.

Hertil 1/1 flaske vin.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.12.2010 til 31.12.2010.

Max. 730 værdibeviser til salg.

Din nytårsmenu bliver bragt ud til din adresse den 31. december 2010.

Du skal bestille via nytårsmenuen.dk senest 26/12. Vælg "Downtown" under "menutype" og indtast dit referencenummer.Information

Hjemmeside:

selskabskompagniet.dk

Anmeldelser

Trustpilot.dk

"Vi fik leveret mad fra selskabkompagniet til min fødselsdag, og det var super lækkert. Vi fik leveret en 3-retters menu der alt sammen var helt perfekt. 

Der var rigelig med mad og det smagte helt fantastisk. Det er ikke sidste gang vi benytter os af selskabskompagniet og de har helt sikkert fået flere kunder efter dette arrangement"

Set på trustpilot.dk

AOK

"Jeg sender hermed de varmeste hilsner til selskabskompagniet. Vi havde en dejlig aften og alle vores gæster var yderst glade for mit arrangement ;-)

 Vi vender tilbage til nytår."

Set på aok.dk

Aftalepart

Selskabskompagniet
CVR: 34583145

Adresse

Strandvejen 112
2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation