Diwan_01.JPG
Diwan_02.JPG
Diwan_03.JPG
Diwan_04.JPG
Diwan_05.JPG
Diwan_06.JPG
Diwan_09.JPG
Diwan_10.JPG

6-retters pakistansk-indisk middag for 1 person hos Al-Diwan

197,- / 394,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 6-retters nuanceret pakistansk-indisk middag for 1 person hos Al-Diwan på Vesterbro. Restauranten har fået 4 ud af 5 kokkehuer af Adam Price

Indisk mad som Price foretrækker den

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjerre

"På Vesterbrogade i nummer 94 har en af vores bedste pakistansk-indiske restauranter ligget i en årrække. Al-Diwan har et stort og trofast publikum, der ved, at kokkene på stedet gør lige det ekstra ud af retterne, der hæver dem over gennemsnittet og gør stedet til byens måske bedste repræsentant for regionens køkkener." Sådan skrev Adam Price i Politikken, og Downtown kan kun være enig.

Hos Al-Diwan får du en ægte oplevelse af et af verdens ældste og bedste køkkener. De smagfulde ingredienser giver en smagseksplosion, som du vil opleve i retterne hos Al-Diwan. Du kan tydeligt fornemme respekten og kærligheden til den ældgamle kogekunst. Der er kælet for hver ingrediens. Og opskrifterne er gået i arv i generationer - helt tilbage fra mogulernes storhedstid i Indien.

Smagen er en vigtig del i Al-Diwans kogekunst, og derfor er alle retter også hjemmelavede fra bunden. Al maden bærer præg af en udsøgt fornemmelse for krydderier og sans for differentierede smagsoplevelser.

Menuen er for 1 person og består af:

2 forretter:

 • Mixed grill med indisk yoghurt-salat og chutneys
 • Chicken chat: Marineret kylling med kikærter, peberfrugt, tomater, løg, kartofler og masala

3 hovedretter:

 • Butter chicken: Tandoori-kylling tilberedt i smør og krydderier
 • Shahi Korma: Lammekød med tyk, krydret cashew sauce
 • Aloo saag: Spinat og kartofler tilberedt i stærke orientalske krydderier

Tilbehør:

 • Pulao ris: Ris med ærter
 • Garlic tandoori naan: Tykt hvedemelsbrød med hvidløg

Dessert:

 • Hjemmelavet dessert
 • Kaffe, te eller chai

Restauranten anbefaler øllen Murree fra det ældste bryggeri i det engelskbesatte Indien til maden. "There's nothing better than Murree with your curry," lyder det fra ejeren af restauranten.

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.02.2012 til 02.05.2012.

Bordbestilling påkrævet.

Bordbestilling på mail info@al-diwan.dk.

Tilbuddet gælder for 1 person og er ekskl. drikkevarer.Information

Åbningstider:

Man-søn: 17-23

Anmeldelser

ibyen.dk

"Autentisk mad og kunsthåndværk hos Al-Diwan.Menuen havde alle detaljer gennemtænkt og bød på virkelig mange fantastiske smagsoplevelser.Betjeningen var topprofessionel og yderst behagelig hele vejen igennem, og meget vidende om retterne.Det er sjældent, man oplever personale med så stort overskud og personlighed på en restaurant. Så vil du forkæle dig selv og dine sanser er Al-Diwan stedet."

Set på iByen.dk

"Kokken har helt sikkert kulinarisk flair... Vidunderlige friske og smagsfulde ingredienser, smukt anrettet - en nydelse for øjnene og for ganen.Perfekt betjening - hver ret blev forklaret af en meget kyndige tjenere.Anbefaler denne restaurant til alle som elsker indisk mad!!!!!!!!"

Set på iByen.dk

Politiken

På Vesterbrogade i nummer 94 har en af vores bedste pakistansk-indiske restauranter ligget i en årrække. Al-Diwan har et stort og trofast publikum, der ved, at kokkene på stedet gør lige det ekstra ud af retterne, der hæver dem over gennemsnittet og gør stedet til byens måske bedste repræsentant for regionens køkkener.

Adam Price i Politiken

aok.dk

"Jeg havde fornøjelsen af at spise på Al-Diwan! Det var virkelig en fornøjelse! Dejlig autentisk mad, samt fantastisk service. Vil anbefale denne lille hyggelige restaurant til alle som kan lide indisk mad! Men vil komme med en lille advarsel, når først man har spist der én gang - bliver man nødt til at komme tilbage igen og igen og igen!!!"

Set på aok.dk

Mitkbh.dk

"Jeg må nok sige, maden og kvalitet er langt højere, end det man får hos andre indiske og pakistanske spisesteder i KBH. Betjening er venlig og imødekommende. Lokalerne virker hyggelige og ikke overpyntede som de fleste steder. Denne familierestaurant kan klart anbefales, hvis man trænger til god krydret mad."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Al-Diwan
CVR: 35894152

Adresse

Vesterbrogade 94
1620 København V
 • Al-Diwan
  Vesterbrogade 94
  1620 København V
  Tlf. 33 23 10 45
Vælg variation
Vælg variation