Art_Of_Wellness_01.JPG
Art_Of_Wellness_02.JPG
Art_Of_Wellness_03.JPG
Art_Of_Wellness_04.JPG

Få en Du-Lac behandling hos Art of Wellness i Lyngby

299,- / 700,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Få en smuk hud med den anerkendte Du-Lac-metode, hvor et særligt epileringsapparat fjerner gevækster, karsprængninger og andre hudgener

Nyt lag med Du-Lac

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Glat hud uden generende karsprængninger, leverpletter, blodsøer, bindevævsknuder eller andre gevækster er en naturlig del af det at føle sig godt tilpas. Elektrokosmetik er en utrolig effektiv metode til at fjerne de ujævnheder og små skønhedsfejl, som betyder så meget. Hos Art of Wellness kan du forbedre hudens udseende med en behandling af Du-Lac-epileringsmetoden.

Klinikken ligger i Lyngbys centrum. Personalet giver sig god tid til grundig information, spørgsmål, ønsker og behov.

Der arbejdes med en lille, fin nål, uden på hudens overflade, men der bliver aldrig prikket hul i huden. Det sikrer en smertefri behandling med et effektivt resultat. Efter behandlingen bliver der smurt et tyndt lag heal-up ampul på det behandlede område.

I tiden efter skal du smøre det behandlede område 5 gange dagligt for at undgå komplikationer. Der bliver dannet en lille skorpe på den centrale del af behandlingsområdet, og det er vigtigt, at den får lov at sidde på i 7-10 dage.

Skorpen må ikke pilles af, da det kan give ar og eventuelt gendanne de fjernede hudgener. Det flotteste resultat opnås ved at lade den sidde så længe som muligt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.02.2012 til 01.06.2012.

Tidsbestilling skal foregå på telefon: 45 28 13 30 eller via online bookingsystemet på hjemmesiden: www.artofwellness.dk

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en behandling, skal du aflyse denne senest dagen før inden kl. 17 på telefon: 45 28 13 30, ellers er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.

Ved manglende afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis

Karsprængninger fjernes kun i ansigtet og på brystetInformation

Åbningstider:

Man-fre: 8.30-19

Lør: 8.30-15

Eller efter aftale

Aftalepart

Art of Wellness
CVR: 27878326

Adresse

Lyngby Hovedgade 74
2800 Lyngby
  • Art of Wellness
    Lyngby Hovedgade 74
    2800 Lyngby
Vælg variation
Vælg variation