charlottenborg_01.JPG
charlottenborg_02.JPG
charlottenborg_03.JPG
charlottenborg_04.JPG
charlottenborg_05.JPG
charlottenborg_06.JPG
charlottenborg_07.JPG
charlottenborg_08.JPG
charlottenborg_09.JPG
charlottenborg_10.JPG
charlottenborg_11.JPG

Få varmen med 2 x hjemmelavet kage & 2 x valgfri varm drik

78,- / 156,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Stemningsfulde Café Charlottenborg i Nyhavn inviterer på 2 stykker hjemmelavet kage & 2 valgfri varme drikke. Så kan I krybe i ly for vinterkulden

Vinterhygge med kaffe og kage

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Rødkindet af vinterkulden træder jeg ind i varmen hos Café Charlottenborg. Caféens bardisk prydes af friske blomster og glasfade med indbydende kager, og på væggene hænger håndskrevne tavler med caféens menu. På de små borde står flakkende, levende lys, og rummet fyldes ud af summende stemmer og dæmpet, blød loungemusik. Jeg får helt lyst til at gå i hi på cafeen og sludre med en veninde, mens vi varmer os på en latte og spiser syndig kage.

Køkkenchefen Sylvester byder venligt på hjemmelavet kage, imens han fortæller, at han laver alt fra bunden. Han serverer en lækkert udseende chokoladekage for mig. Kagen har chokoladeglasur, der er drysset med flormelis, valnødder og hvid og mørk chokolade, og den smager om muligt endnu bedre, end den ser ud. Hver bid er en himmerigsmundfuld. Sød og fyldig uden at være kvalmende.

Med dagens tilbud er der frit valg mellemcaféens kager, der varierer fra dag til dag. I kan f.eks. vælge en saftig gulerodskage toppet med flødeostcreme og valnødder, en rig chokoladekage med kraftig smag af ægte chokolade eller en sprød cookie med store chokoladestykker.

Sylvester serverer alle skærekager med hjemmelavet vaniljecreme og marinerede bær. Til de hjemmelavede kager får I hver serveret en valgfri varm drik.Her kan I vælge mellem café latte, cappuccino, café au lait, espresso, espresso macchiato, cortado, americano, forskellige slags te, chai latte eller varm kakao.

Café Charlottenborg ligger lige bag Nyhavns sydvendte strækning, og har kan I i ro og mag slutte shoppingturen eller vintergåturen. Caféen er smukt indrettet helt i tråd med de moderne udstillinger i kunsthallen Charlottenborg, der ligger ved siden af. Den gode atmosfære skyldes ikke mindst kunstcaféens kombination af designermøbler og gamle udstillingsplakater på de lyse vægge.

Kig forbi for den gode atmosfæres skyld eller kom fordi du bare må smage den rige chokoladekage serveret med syrlige, marinerede bær og sød vaniljecreme. Den kan absolut anbefales…

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.02.2012 til 31.05.2012.

Tilbuddet gælder for 2 personer Information

Åbningstider:

Man: lukket

Tirs: 11-17

Ons: 11-20

Tors-søn: 11-17

Aftalepart

Cafe Charlottenborg
CVR: 31949009

Adresse

Nyhavn 2
1051 København K
  • Cafe Charlottenborg
    Nyhavn 2
    1051 København K
    Tlf.: 20 95 97 77
Vælg variation
Vælg variation