Kunst_01.jpg
Kunst_02.jpg
Kunst_03.jpg
Kunst_04.jpg
Kunst_05.jpg
Kunst_06.jpg
Kunst_07.jpg

2 billetter til Copenhagen Art Fair i Falkoner Centret

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter til Copenhagen Art Fair i Falkoner Centret den 24., 25. eller 26. februar 2012 og find jeres nye yndlingskunstner

Find din nye yndlingskunstner

Journalist: Mads Emil Wivel

 

Hvad er Copenhagen Art Fair egentlig?
"Vi er en kunstmesse, hvor 170 kunstnere udstiller i hver deres stand. Du kan se deres nyeste værker og købe noget kunst med hjem, hvis du har lyst. Almindelige mennesker kan sagtens være med rent økonomisk, for uden gallerikommission er priserne rigtig gode. Der er kunst i alle prisklasser, og både etablerede og nye kunstnere deltager. For eksempel kan du møde en del spændende, upcoming kunstnere"

Hvilken type kunst finder man på messen?
"Det er svært at kategorisere 170 kunstnere, men overordnet finder du hovedsageligt moderne malerkunst. Flere af de unge kunstnere har et grafisk-, popkunst- og grafitti-lignende udtryk, hvor de maler med tusch og spray. Der er alt fra kolerisk, abstrakt kunst til fantastisk, fotorealistisk maleri. På 1. sal er der også en afdeling med skulptører og glas- og smykkekunstnere."

Hvilke arrangementer har I på programmet?
"Vi er meget glade for at huse en happening, som hedder 'Posca Live Paint,' hvor forskellige kunstnere skaber værker på scenen foran publikum - det er unge, gæve gutter og gutinder, der virkelig giver den gas. Der er også en sej børneworkshop, som vi kalder 'Farvegrigs,' hvor kunstneren LeskeH har skitseret en masse grise, som børnene selv skal videreudvikle. Her får de små virkelig lov til at udfordre deres fantasi."

Hvad får man ud af at besøge messen?
"Du oplever hvad unge, danske samtidskunstnere har at byde på og får et interessant indblik i, hvad der sker i dansk kunst lige nu. Du møder mange forskellige kunstneriske udtryk og har mulighed for at finde din egen stil og måske din nye favoritkunstner - og hvis du har mod på det, kan du købe et originalværk med hjem til din lejlighed."

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.02.2012 til 26.02.2012.

Husk dit værdibevis og vis det ved indgangen ved siden af receptionen.

OBS: Grundet den korte tidsfrist kan købet ikke refunderes.


Information

Åbningstider:

Fredag 16-19
Lørdag 10-18
Søndag 10-17

Anmeldelser

Kunstavisen

"Bliv høj af kunst!"

(Kunstavisen, 2009.)

Lokalavisen Frederiksberg

"I morgen åbner Copenhagen Art Fair i Falconer Center, og der skulle være kunst for enhver smag."

Lokalavisen Frederiksberg, 2009.

Aftalepart

Copenhagen Art Fair
CVR: ??
  • Copenhagen Art Fair
    Falconer Allé 9
    2000 Frederiksberg
    Tlf. 22 99 06 00
Vælg variation
Vælg variation