50% på spicy sushi frokostmenu til 2 personer hos LETZ SUSHI

Lækker frokost hos LETZ SUSHI

Skribent: Rikke Melson Jürgensen

Foto: Lene Kronow

Start dagen med en sund frokostmenu fra LETZ SUSHI! Med Dagens Tilbud får du 10 skiver Spicy Laks, 8 skiver Tun med Chili og 2 laks og 2 tun nigiri. Hertil får du 2 valgfri Witamin Well læskedrik.

LETZ SUSHI åbnede sin første takeaway på Østerbro i marts 2003. I dag er LETZ SUSHI en succesfuld københavnsk kæde med spisesteder på Østerbro, Nørrebro, Christianshavn, City, Charlottenlund og på Vesterbro. Konceptet er stadig det samme, som da den første forretning åbnede.

Hos LETZ SUSHI serveres fusions-sushi i enkle og hyggelige omgivelser. Køkkenet blander alverdens smagsoplevelser og serverer også sushi, til dem der ikke bryder sig om rå fisk. Hos LETZ SUSHI kan du for eksempel få maki med kylling, oksekød eller vegetarfyld, side om side med den klassiske California Roll. LETZ SUSHI tilbyder altid nye, spændende tiltag i form af anderledes månedsmenuer, specielle toppede maki og små forretter.

Sushikæden er startet af Louise Ertman Baunsgaard, der stadig driver forretningen. Hun værner om de principper, der lå til grund for den første take away på Østerbro. LETZ SUSHI har en vision om, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et sundt alternativ til de københavnske take away-steder.

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.12.2010 til 03.01.2011.

Tilbuddet kan nydes i alle LETZ SUSHI restauranterne mellem kl. 12.00 og 15.00. Dog holder LETZ SUSHI City lukket for frokost om søndagen. Det er også muligt at tage menuen med som takeaway.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Se de forskellige restauranters åbningstider på www.letzsushi.dk

Anmeldelser

iBYEN

"Var forbi LETZ SUSHI Elmegade i går, og jeg synes, det er en af de hyggeligste sushibarer i byen! Kan godt lide, den afslappede atmosfære der er på stedet og den rare og imødekommende holdning tjenerne har!"

Set på ibyen.dk

AOK

"I Nordre Frihavnsgade på Østerbro åbnede i 2003 en sushi take away, som serverer en fri fortolkning af den japanske spise. Derfor er denne biks især er god til dem, der ikke har spist sushi før og ikke er helt trygge ved rå fisk."

Set på aok.dk

Aftalepart

LETZ SUSHI
CVR: 10107423
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI VESTERBRO
  Viktoriagade 6
  1655 København V
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI ØSTERBRO
  Ndr. Frihavngade 15
  2100 København Ø
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI NØRREBRO
  Elmegade 23
  2200 København N
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI CHRISTIANSHAVN
  Overgaden Neden Vandet 41
  1414 København K
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI CITY
  Højbro Plads 19
  1200 København K
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI CHARLOTTENLUND
  Fredensvej 1
  2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation