Halv pris på 2 x entré med fri bar på Club Christopher

Homofest med højt til loftet

Frederik Plum

Hos Club Christopher vil de fremelske en mere fri måde at feste på. Her kan du danse i sofaerne eller på bordene, og så er der altid fri bar - hele natten. Dagens tilbud giver 2 x entré med fri bar på Club Christopher. Velkommen til den vildeste lørdagsclub i byen!

Homoclubben Club Christopher holder til i Pans gamle lokaler. Thomas Rose, der arrangerer clubben, forklarer: "Der er selvfølgelig en vis Pan-nostalgi over det, men vi har prøvet at lave et helt nyt club-koncept. Derfor har vi fået malet væggene af grafittimalere, så lokalerne har fået et helt nyt og farverigt look."

Club Chistopher har de to nederste etager i bygningen i indre by, mens de to øverste etager huser heteroclubben K3. "De to fester mødes i gården, og det giver et sjovt mix af homo og hetero", forklarer Thomas Rose, og fortsætter: "Desuden er gården en af de eneste i København, hvor du kan feste udendørs, hvilket er ret lækkert her om sommeren."

Club Christopher vil være byens mest frie fest. Der skal være plads til alle, og i gården er der installeret en lille pølsevogn, der serverer alt fra hot-dogs til sunde bagels. Det eneste der ikke er plads til, er at være prætentiøs. "Det er en meget mere løssluppen fest, end det du finder andre steder, og der er simpelthen mere fart på", forklarer Thomas Rose og afslutter: "Og så finder du ikke fri bar hele natten for dén pris andre steder i byen."

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.06.2010 til 26.06.2010.

Ingen betingelser

Medbring dit værdibevis og vis det i døren.Information

www.clubchristopher.dk

Tilbuddet gælder til festen lørdag den 26.06

Åbent fra kl. 24-05.

Anmeldelser

xq28.dk

"Club Christopher står for accept, tolerance og frigørelse - men ikke mindst skal vi have en god fest - du er hermed inviteret."

Set på xq28.dk

Aftalepart

Club Christopher
CVR: ??
  • Club Christopher
    Club Christopher
    Knabrostræde 3
    Kbh. K.
Vælg variation
Vælg variation