Squaz_001.jpg
Squaz_002.jpg
Squaz_003.jpg
Squaz_004.jpg
Squaz_005.jpg
Squaz_006.jpg

Spil squash ubegrænset i 6 måneder inkl. instruktion

399,- / 1.100,-
  • 64% rabat
  • Slutter om

Kom i form med 6 mdrs. ubegrænset squash. Herlev/Hjorten Squash har de fedeste faciliteter, og tilbuddet er inkl. 1 times instruktion hvis det ønskes

Nordens største squashcenter ligger i Herlev!

Journalist: Severin Hygum

 

Herlev/Hjorten Squash råder over nogle af Danmarks bedste squash-faciliteter. Den 4. februar 2012 indvier centeret 6 nye baner og kan dermed kalde sig Nordens største squashcenter med i alt 13 baner. Klubben holder til i Skinderskovhallen, hvor alt fra nybegyndere til elitespillere dyrker squash.

Hos Herlev/Hjorten Squash er der en lang tradition for at tilbyde squash for alle. Klubben har 7 divisionshold og nogle af landets bedste spillere tilknyttet, ligesom en masse medlemmer dyrker squash på motionsplan.  Og det med god grund. Squash er simpelt og nemt at lære.

To spillere, en bold, to ketsjere og fire vægge. Det er egentlig, hvad der skal til. Men samtidig er squash verdens hurtigste boldspil og foregår i et hæsblæsende tempo. Det er blandt andet derfor, spillet er så sjovt - og derfor at du hurtigt kommer i form med squash.

Tilbuddet i dag er især for dig, der ikke før har spillet squash og gerne vil prøve kræfter med det. Eller for dig der tidligere har spillet squash og nu vil have pudset teknikken af.

Sådan gør du:
Indmeldelsen foregår online med hele dit referencenummer. Her oplyser du også, om du vil have en instruktionstime, og om du vil benytte dig af tilbuddet om en HEAD Nano TI. 120-ketsjer med bold for 399 kr. (under halv pris). Derefter vil du blive kontaktet, så en eventuel instruktionstime kan aftales.

Hver lørdag er der introtræning kl. 10-11, hvor du kan få gang i spillet og møde en træner og andre medlemmer. Lørdag kl. 13-15 er der også træning - dog uden træner.

Husk, at man altid skal være to medlemmer for at booke en squashbane. Det kan derfor være en god idé at aftale tider med de andre medlemmer om lørdagen, hvis du gerne vil gøre ordentlig brug af tilbuddet og spille flere gange.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.01.2012 til 01.09.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Tilbuddet er for 1 pers.

Indmeldelse foregår på herlevhjorten.halbooking.dk. Vælg funktionen "NYT MEDLEM". Udfyld formularen med hele referencenummeret og dine oplysninger. Husk også at klikke Ja/Nej til instruktionstime samt Ja/Nej til ketsjer-tilbuddet. Herefter bliver du kontaktet af klubben og modtager yderligere information.

Jo hurtigere du indmelder dig, desto længere tids medlemskab får du.

Medlemskabet udløber automatisk d. 1/9 2012 med mindre kontingent indbetales.Information

Åbningstider:

Man-tors: 8-23

Fre: 8-22 

Lør: 8-19

Søn: 10-21

Aftalepart

Herlev/Hjorten Squash
CVR: 26457327

Adresse

Skinderskovvej 31
2730 Herlev
  • Herlev/Hjorten Squash
    Skinderskovvej 31
    2730 Herlev
Vælg variation
Vælg variation