billede.jpg
Frisor_001.jpg
Frisor_003.jpg
Frisor_004.jpg
Frisor_002.JPG
Frisor_005.JPG
hair_par.jpg
hair_exclusive1.jpg

Ultimativ hårbehandling med klip, farve og hårkur

895,- / 1.840,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Få en ultimativ hårbehandling med dameklip, vask, farvning og plejende Seah-hårkur. Nyd det i massagestolen med magasiner og te, kaffe eller kakao

Klipperi i topklasse

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen & Severin Hygum
Fotograf: Kim Bjærre

Søger du efter lidt mere end bare en ordinær klipning og farve? Så burde du svinge cyklen forbi Hair Exclusive og opleve en topbehandling med et imponerende resultat til følge. Alle frisørerne er nøje udvalgt efter deres særlige færdigheder og har naturligvis færdiggjort deres uddannelse med ros eller medalje.

Du får en klipning af både korte og lange lokker inklusiv vask og føn. Derudover får du en eller flere striber eller helfarve alt efter ønske. Du vælger også selv, om der skal bruges en økologisk plantefarve, den allergivenlige naturfarve eller en almindelig hårfarve. Den almindelige hårfarve indeholder kemi, men er i stand til at farve dit hår lysere. Du får desuden en plejende hårkur fra Schwarzkopfs luksusserie Seah, som fugter, reparerer og plejer ødelagt og farvet hår.

Der er også gevinst på ahh-kontoen hos Hair Exclusive, når din ryg bliver nulret igennem i massagestolen, og dampende varm te, kaffe eller kakao bliver placeret foran dig med fri adgang til magasiner, man normalt kun har tid til at læse hos frisøren.

Du opleverden luksuriøse stemning fra det øjeblik, du træder ind i Hair Exclusive. Stedet er en del af et velværecenter med kosmetologer, negleteknikere og terapeuter. Frisørerne hos Hair Exclusive tager flere gange om året på kurser i Danmark og udlandet. Derudover er messer og modeshows en stor del af jobbet, hvor de både klipper, laver håropsætning, farver og er på forkant med tidens trends.

Book gerne online, da de i perioder kan have svært ved at svare på telefonen grundet travlhed.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.01.2012 til 30.04.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person

Bemærk, at der kan være op til 2 ugers ventetid på behandlinger.

Tidsbestilling på tlf.: 30 49 30 20 eller via www.hairexclusive.dk (det kan være svært at komme igennem på deres telefon).

Gør opmærksom på, at det drejer sig om et Downtown-tilbud, når du bestiller tid.

Der modtages ikke Dankort.

Afbud skal ske senest 12 timer inden aftalt tid, ellers indløses værdibeviset uden brug.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-18 

Lør: 9-15

Aftalepart

Tornsberg Hairstyle Copenhagen
CVR: 26448247

Adresse

Rømersgade 7
  • Tornsberg Hairstyle Copenhagen
    Nørregade 47 
    1165 København K
    Tlf.: 30 49 30 20
Vælg variation
Vælg variation