Dolva_group_001.jpg
Dolva_group_002.JPG
Dolva_group_003.jpg
Dolva_group_004.JPG
Dolva_group_005.jpg
Dolva_group_006.JPG
Dolva_group_007.jpg
Dolva_group_008.jpg
Dolva_group_009.jpg

Gavekort til Dolva Groups beauty shop med kvalitet i højsædet

157,- / 450,-
 • 65% rabat
 • Slutter om

Med et gavekort på 450 kr. til Dolva Groups Beauty Shop kan du vælge mellem verdenskendte produkter eller behandlinger brugt af Hollywood-stjerner og supermodeller

Det behøver ikke altid at være så kompliceret

Journalist: Bonnie Hvillum

Hvordan ved vi med sikkerhed, at kvaliteten og effektiviteten er i top, når valgmulighederne af produkter fortsætter i det uendelige? Svaret kan findes hos dem, der sørger for at lave alt forarbejdet for dig - og her kommer indehavere Anna Sofie og Marianne Dolva til din undsætning. For med dem som dommere er du sikker på at få 100% topkvalitet, når du køber et produkt på deres hjemmeside.

"Vi prøver så meget forskelligt, så nogle gange er det marginalerne der skiller dem ad. Derfor er det virkelig om at finde det bedste af det bedste," forklarer Anna Sofie, der kan se tilbage på 7 års erfaring med konstant at finde de bedste og mest innovative produkter i verden.

Dolva group sælger hud-, ansigts-, og fodplejelinjer fra mærkerne Ling skin care, cosmetical og Margaret Dabbs på hjemmesiden. Ling skin care serien er en kendt bestseller i verden og bliver ofte omtalt i amerikanske magasiner såsom Cosmopolitan, ELLE Magazin og Marie Claire.

"For mig er det vigtigt at får en wow-oplevelse. At man ser en effekt med det samme og kan mærke, at produktet er aktivt. Det skal simpelthen være på højeste plan," fortæller Anna Sofie.
Udover hudplejeserierne kan du på hjemmesiden også købe gavekort til behandling hos skønhedsklinikken i Hellerup, hvor produkterne bliver brugt i praksis med rosende resultater fra kendisser.

Her fortæller Anna Sofie om nogle af bestsellerne, der alle findes på hjemmesiden:

 • Oxygen Plasma Posion fra Ling skin care: "Bliver brugt af stort set alle Victoria Secret modellerne, da det er en virkelig effektiv serum."
 • Weekly at home & daily regimen kit fra Ling skin care: "Tyra Banks fremhævede disse 'kits' i hendes eget talkshow."
 • Margaret Dabbs fodlotion: "Dette er en dobbelt award-winner i UK. De har brugt en emu-olie som simpelthen er den eneste olie, som kan trænge igennem huden på fødderne. Især for ældre kvinder, hvor man kan se alderstegnene, gør denne creme en forskel - den trækker lige 10 år fra."

Betingelser

 • Kan indløses fra 31.01.2012 til 30.07.2012.
Max. 1 værdibevis pr. person.

Ingen max. værdibeviser til salg.

Købet skal gennemføres som et normalt web-shop køb.

Referencenummeret skal skrives i beskedfeltet således beløbet ikke bliver trukket.

Gavekortet kan ikke deles op i flere køb.

BEMÆRK: Dolva Group har kun klinik i Hellerup.

Pris for levering er 50,-
Leveringstid: 2-7 dage.Information

??

Aftalepart

Dolva Group Lukket
CVR: 33 57 12 67
 • Dolva Group Lukket
  Skt Peders Vej 4
  2900 Hellerup
  Tlf. 39 30 10 42
Vælg variation
Vælg variation