golf_001.JPG
golf_002.JPG
golf_003.JPG
golf_004.JPG
golf_005.JPG
golf_006.JPG

Få 2 timers simulatorgolf hos Copenhagen SimGolf

240,- / 480,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hyg dig og hav det sjovt med 2 t. simulatorgolf hos Copenhagen SimGolf på Amager og spil nogle af de bedste golfbaner i verden. 4 personer kan spille sammen

"Du har det sjovt, mens du spiller"

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Hvem har glæde af simulatorgolf?
"Simulatorgolf er både for professionelle golfspillere, der har brug for at vedligeholde deres sving i vinterperioderne og for nybegyndere, der gerne vil afprøve forskellige slag på baner, der passer til deres niveau. Og så er det for alle, der gerne vil hygge sig med en øl eller vand med vennerne."

Hvilke baner kan man spille på?
"Du har mulighed for at spille på mere end 50 af verdens bedste baner. For eksempel er der Valderrama i Spanien, hvor der har været afholdt Ryder Cup (verdens største golfturnering, red) eller Pebble Beach i Californien, der er kendt som en af verdens smukkeste golfbaner. Og mange synes jo det er sjovt at spille en bane, som pro'erne spiller i fjernsynet ugen efter."

Hvordan fungerer jeres simulatorer?
"Du slår en fysisk bold ind i et lærred, og derefter fortsætter en virtuel bold videre ind på en simuleret bane - det er meget virkelighedsnært. Vores simulatorer er så gode, at selv øvede golfspillere kan bruge dem til at træne og vedligeholde deres spil uden for sæsonen."

Hvad får man for sine penge?
"Du får mulighed for at spille i en full swing simulator, som er en af de mest realistiske golfsimulatorer i verden. Men først og fremmest får du et par sjove timer sammen med dine kammerater - du har det virkelig sjovt, mens du spiller. Og så koster det kun ganske små penge. Hvis I er 4 personer om en simulator, koster det kun 30 kroner i timen per person."

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.02.2012 til 01.05.2012.

Værdibeviset skal benyttes inden for 2 måneder.

Golfudstyr skal medbringes, ellers kan duleje et sæt for 50 kr.

Ring og book tid på tlf.
40 72 40 04. Husk at oplyse, at du kommer fra Downtown.

Du kan købe 2 værdibeviser og spille 4 timer i træk.

Der kan være 1-4 spillere på en bane.Information

Åbningstider:

Man-lør 10-22
Søn 10-20

Aftalepart

Copehagen SimGolf Amager
CVR: ??
  • Copehagen SimGolf Amager
    Saltværksvej 12
    2770 Kastrup
    Tlf. 70 20 53 11
Vælg variation
Vælg variation