iStock_000017660109Small.jpg
yoga_002.jpg
Yoga_Namaste_003.jpg
Yoga_Namaste_004.jpg
Yoga_Namaste_005.jpg

Få et 5-turs klippekort til Namaste Yoga Studio

220,- / 500,-
  • 56% rabat
  • Slutter om

Få øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed og balance med 5 yoga-klasser á 75-90 min. varighed hos Namaste Yoga Studio på Nørrebro

Slap helt af hos Namaste Yoga Studio

Journalist: Wendy Beekhuis


Namaste Yoga Studio ligger på Nørrebro lige på grænsen til Østerbro. Her byder indehaver Sjelle Petersen på et bredt udvalg af undervisning i forskellige former for yoga. Prøv for eksempel Hatha yoga, Yin yoga eller dynamisk yoga med dit 5-turs klippekort.

Sjelle Petersen har skabt Namaste Yoga ud fra en vision om at skabe et rum, hvor der er plads til at fordybe sig i flere forskellige former for yoga. Namaste Yoga Studio tilbyder kvalitetsyoga til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Du kan for eksempel prøve Hatha Yoga, der er en mere end 5000 år gammel krops- og sindsvidenskab, som giver dig en sund og afbalanceret livsstil, der kan inkorporeres i dagligdagen. I Hatha Yoga arbejdes både med det fysiske, det psykiske, det mentale, det emotionelle og det spirituelle.

Yin Yoga er en blid form for yoga, der kan bruges som genoptræningsyoga. Denne yoga fokuserer på led, knogler og bindevæv. I Yin Yoga holdes stillingerne i længere tid, og de er ikke ubehagelige, blot afstressende.

Namaste Yoga Studio har mange hold, så det er muligt at lægge dit yogaskema, som du har lyst. Du er sikret professionel undervisning, da alle yogainstruktører naturligvis har en uddannelse inden for yoga.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.02.2012 til 02.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf. 50533773 eller på hjemmesiden.

Når værdibeviset er indløst, kan klippekortet bruges i 2 måneder. Det gælder ikke til kurser. Der skal være minimum to tilmeldte før et hold bliver gennemført.

Den første gang du kommer kan du låne en yogamåtte, men herefter bør du anskaffe dig din egen. Du vil dog kunne leje en måtte for 10,- pr. gang, hvis det skulle blive nødvendigt.Information

Åbningstider:

Hold med skiftende tider. Se mere på hjemmesiden.

Aftalepart

Namaste Yoga Studio
CVR: 32929052

Adresse

Hermodsgade 24 C gården
1208 København N
  • Namaste Yoga Studio
    Hermodsgade 24 C, gården
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation