bella_001.JPG
bella_002.JPG
bella_004.JPG
bella_005.JPG
bella_006.JPG
bella_007.JPG
bella_008.JPG

Spa-forkælelse for 2 hos DermaBelle Skincare & Spa

990,- / 1.980,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Inviter din partner på 1 time & 45 minutters romantisk spa-oplevelse med champagne, chokoladejordbær og massage hos DermaBelle Skincare & Spa

Tid til Valentins-romantik

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Den 14. februar er det Valentinsdag, og den amerikanske tradition byder, at elskende fejrer hinanden og deres kærlighed ved at begave hinanden med sukkersøde ord og gaver. Jeg forbinder dagen med plyshjerter, lidt for sød chokolade og masseproducerede blomsterbuketter. En dag hvor det hele kan blive lidt for stort og prangende, så fejringen af kærligheden forsvinder i store armbevægelser og tomme klicheer. Men hvorfor ikke bruge anledningen til at hive stikket ud, og måske lade romantikken blomstre med et pusterum i DermaBelle Skincare & Spas eksklusive spa-afdeling?

Her kan I nyde hinandens selskab under afslappende forhold til en luksuriøs spa-behandling, som varer 1 time og 45 minutter. Hvad enten du og din udkårne fejrer Valentinsdag eller ej, så er behandlingen en dejlig gave at dele med én, du har kær.

Hos DermaBelle Skincare & Spa bruger de udelukkende naturlige produkter bl.a. fra det anerkendte mærke Decléor, som er fremstillet af aktive planteingredienser med en dybtvirkende effekt.

Spa-behandlingen starter meden grundig kropspeeling fra Decléor, som både kvinder og mænd har godt af. Peelingen fjerner hudens døde celler og efterlader huden med fornyet glød og silkeblød at røre ved. Bagefter kan I blive frisket op af et hurtigt 'dusch,' inden I hopper op i DermaBelles store runde jacuzzi. Her kan I læne jer tilbage, mens de bløde bobler masserer enhver spænding i jeres krop. DermaBelle serverer et glas champagne med søde jordbær dyppet i chokolade for jer, mens I får en vandet velværeoplevelse.

Som den luksuriøse prik over i'et får I 30 minutters massage af bagsiden af kroppen. I vælger massage-typen individuelt, og den bliver udført af uddannede massøser. Kom for eksempel ned i gear med den klassiske aromamassage, der afspænder kroppen. Eller få fornyet energi med en japansk aromamassage, som er baseret på traditionel, asiatisk viden om kroppens energier og arbejder med en speciel trykteknik og udstrækning.

Afsluttende sprayes I med en forfriskende kropsspray fra Decléor. Der er dømt tid til kærlighed.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.01.2012 til 03.10.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Max 300 værdibeviser til salg.

Tilbudet gælder tirsdag-fredag.

Bestil tid på tlf.: 33 33 07 73.

Afbestilling skal ske mindst 48 timer før ellers indløses værdibeviset uden brug.

Massagen er ikke en helkropsmassage; her fokuseres på bagsiden af kroppen.Information

Åbningstider:

Tir-ons: 10-18

Tor-fre: 10-19

Lør: 10-17

Anmeldelser

Bedoemmelse.dk

"Fantastisk sted. Simpelthen. Ejeren er virkelig dygtig, og du får ALTID en personlig og meget kompetent behandling. Jeg har kommet her fast hver eneste måned siden stedet åbnede. Lokaler og alting er pænt, lækkert og rent. Du føler dig rigtig godt tilpas her. Retning af bryn og brasiliansk voksbehandling kan anbefales! Jeg kunne aldrig gå andre steder hen. Jeg giver min aller bedste anbefaling til Dermabelle skincare."


Set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

DermaBelle
CVR: 27434886

Adresse

Dronningens Tværgade 21
1302 København K
  • DermaBelle
    Dronningens Tværgade 21
    1302 København K
    Tlf. 33 33 07 73
Vælg variation
Vælg variation