Fodklinik001.jpg
Fodklinik003.jpg
Fodklinik002.jpg

??

400,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på professionel fodbehandling hos fodterapeut Lone Christensen, som også afrunder seancen med en smuk lakering af dine tånegle

Økologisk og plejende fodterapi

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Mads Jørgensen

Tvinger du af og til dine fødder ned i et par lidt for smalle sko? Eller kan du finde på at danse hele natten i et par tårnhøje stiletter? Så vil dine fødder med garanti sætte pris på en omgang behagelig omsorg og pleje med en fodbehandling på Klinik Downtown, hvor fodterapeut Lone Christensen tager sig kærligt af dine fødder og giver dem fornyet energi.

Klinik Downtown har ganske vist samme navn som os, men hun kan noget, som vi ikke kan: Lone Christensen har specialiseret sig i fodterapi, der både er gavnligt for almindeligt udslidte fødder, men også kan behandle diabetespatienter med nedsat blodtilførsel i ben og fødder, ligesom der også fremstilles bøjler til nedgroede negle, som kan være meget generende for mange mennesker.

.

Fra det øjeblik du træder ind ad døren hos Klinik Downtown er du fuldstændig i centrum: Med fokus på at give den bedste professionelle behandling, har Lone skabt en klinik, hvor du trygt kan læne dig tilbage, slappe af og nyde den rare stemning, de hyggelige mennesker og de lækre herskabelige lokaler, som stod nyistandsatte og nyindrettede i august 2010.

Lone, der laver sin egen hjemmelavede peeling og olie af økologiske produkter, er statsautoriseret fodterapeut, og derfor er du både sikret god kvalitet og sikkerhed, fordi fodterapeuter i modsætning til fodplejere skal opfylde sundhedsmyndighedernes krav. Og med 25 års erfaring som fodterapeut og 23 år som klinikejer i bagagen, er du i kompetente hænder hos Lone Christensen på Klinik Downtown.

I sommer startede Klinik Downtown et nyt koncept, så der nu foregår flere aktiviteter under samme tag: fodterapi, yoga, pedicure/manicure, paraffin behandling af hænder og fødder og massage - f.eks. kan man som noget helt nyt få en fiskefod-massagebehandling med fisk, der peeler og suger død hud af, hvilket er effektivt i behandling af psoriasis.

Hvis man hellere vil vente til sommer med at få lakeret sine tånegle, behøver man ikke bruge begge behandlinger på én gang. Du kan få lavet et tilgodebevis til neglelakering hos Klinik Downtown, der gælder frem til 1. juni 2011.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.12.2010 til 31.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestilt tid der ikke benyttes betales som en alm. behandling hvis der ikke er meldt afbud senest dagen før.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tors: 8-18

Fre: 8-16

1. lørdag i hver måned: 8-14

Ellers efter aftale.

Klink Downtown på Facebook

Aftalepart

Klinik Downtown
CVR: 33450206

Adresse

Nørre Voldgade 16
1358 KBH
  • Klinik Downtown
    Nørre Voldgade 16, st. tv.
    1358 København K
Vælg variation
Vælg variation