nailfix_001.JPG
nailfix_002.JPG
nailfix_003.JPG
nailfix_004.JPG
nailfix_005.JPG
nailfix_006.JPG

Få en kærlig mini-manicure inkl. Shellac & paraffinbehandling

237,- / 475,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Hos Nailfix i Indre By får du 75 minutters mini-manicure, Shellac-behandling og blødgørende paraffinbehandling – glæd dig til velplejede negle & hænder

Glansfulde negle og silkebløde hænder

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Mine hænder trænger til ekstra pleje i denne kolde vintertid. Derfor er det heldigt, at Nailfix tilbyder en topskøn behandling, som både virker plejende og gør neglene mere glamourøse & farverige at se på. Det er ren forkælelse af mine vintertriste og blege hænder. Jeg vil blot læne mig tilbage og nyde den 75 minutters lange hånd- og neglebehandling, som kombinerer en mini-manicure med en Shellac-behandling og paraffinbehandling.

Du får:

 • En mini-manicure, hvor indehaveren Sol Quito filer og polerer dine negle i den ønskede form. Dine neglebånd får også en tur og bliver rettet perfekt til.
 • En populær Shellac-behandling med produkter fra CND. Den vandt i 2011 prisen for mest innovative produkt til Danish Beauty Awards. Og det skyldes, at den kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra almindelig lak med det stærke og holdbare resultat fra gelé. Hos Nailfix kan du vælge mellem 30 forskellige Shellac-farver. Vælg blandt andet en pastelfarve, og du er klar til forårets look.
 • En blødgørende paraffinbehandling er den luksuriøse og afsluttende behandling. Den varme paraffinbehandling gør dine hænder ekstra bløde og smidige. Det er en dybdegående og plejende behandling, som styrker huden og neglene, da varmen øger blodcirkulationen. Samtidig kan den mindske hævelser, ledsmerter eller kolde hænder.

På Downtown-redaktionen er vi vilde med blandingen af de farverige, glansfulde lakker og de silkebløde hænder, som paraffinbehandlingen giver. Så vi kan kun opfordre dig til at smide lufferne og komme af sted.

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.01.2012 til 31.05.2012.

Bestil tid på tlf.: 52 30 00 54

Max 1 værdibevis pr. person

Max 270 værdibeviser til salg

Afbestilling skal ske mindst 24 timer før aftalt tid, ellers kan værdibeviset indløses uden brug.Information

Åbningstider:

Man-tirs: 9-18

Tors-fre: 9-18

Lør: kun med tidsbestilling 10-14

Aftalepart

Nailfix
CVR: ??

Adresse

Store Kongensgade 78, 1.sal
1264 KBH K
 • Nailfix
  Store Kongensgade 78, 1. sal
  1264 København K
  Tlf.: 52 30 00 54
Vælg variation
Vælg variation