kiro_001.JPG
kiro_002.JPG
kiro_003.JPG
kiro_004.JPG
kiro_005.JPG
kiro_006.JPG
kiro_007.JPG
kiro_008.JPG
kiro_010.JPG

Få 1 times signaturmassage hos Naturlig Sans i Havnegade

273,- / 545,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bo Tornslev giver dig 1 times signaturbehandling - en massagekombination af japansk shiatsu og triggerpunkts-terapi, der behandler anspændthed & smerter

En tur hos rygmekanikeren

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Jeg har været meget stresset de sidste par måneder og har i den forbindelse døjet med en tilbagevendende spændingshovedpine og ømhed i muskulaturen ned ad ryggen. Heldigvis har signaturbehandling vist sig at være særlig effektiv mod hovedpine, migræne, ledsmerter, kvalme og svimmelhed. Derfor glæder jeg mig meget til behandlingen.

Bo Tornslev er lægeeksamineret kropsmassør og zoneterapeut, og han har taget adskillige kurser med speciale i holistisk menneskeforståelse.

"Jeg har en forståelse af hele mennesket. Det er en afgørende del af behandlingen, da ingen mennesker fungerer ens," forklarer Bo Tornslev mig, da jeg sidder overfor ham i klinikken i Havnegade. Bo virker dygtig, præcis og målrettet. Han går op i at hjælpe sine kunder så meget som mulig.

Under behandlingen arbejder Bo med vedholdende, moderat til hårde tryk på mine spændingsområder. Han punktbehandler mine ømme skulderblade, nakkemuskulatur, rygmuskler og min lænd. Jeg kan mærke, at der bliver gået i dybden, så de stive muskler og sener bliver strakt ud og blødgjort.

Han fortæller mig, at man via såkaldte triggerpunkter på kroppen kan afhjælpe smerter andre steder. Han fortæller også, at både kost, motion og miljø spiller en rolle for at afhjælpe stive og ømme muskler.

Efter behandlingen føler jeg mig meget mere bevægelig og mindre anspændt. Jeg er udkørt, for det er tydeligt, at der er blevet løsnet op i mine muskler og spændinger. Hovedpinen er væk, og det føles som om, jeg har fået fjernet et jerntæppe fra min ryg og skuldre. Ahhh, siger min krop. Bo råder mig til at drikke rigeligt med væske og forsøge at tage den med ro resten af dagen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.01.2012 til 31.07.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Værdibeviset skal benyttes inden 25. maj 2012.

Tidsbestilling er påkrævet på telefon: 31 45 25 95 eller mail: botornslev@naturligsans.dk

Afbestilling skal ske 24 timer før, ellers kan værdibeviset indløses uden brug.

Du skal selv medbringe lagen eller håndklæde.

Der forventes fast til kraftig trykstyrke under behandlingen.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-16

Aftalepart

Go behandling
CVR: 33454325

Adresse

Havnegade 35 kl.
  • Kiropraktorerne i Havnegade
    Havnegade 35 kl.
    1058 København K
    Tlf.: 31 45 25 95
Vælg variation
Vælg variation