tankefeltterapi_001.JPG
tankefeltterapi_002.JPG
tankefeltterapi_003.JPG
tankefeltterapi_004.JPG
tankefeltterapi_006.JPG
tankefeltterapi_007.JPG
tankefeltterapi_008.JPG
tankefeltterapi_009.JPG
vtankefeltterapi_005.JPG

Få 1 times tankefeltterapi og overvind din angst ell. stress

475,- / 950,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Overvind din angst, stress eller fobi med 1 times tankefeltterapi, som aktivt hjælper dig med at bearbejde og slippe fysiske ell. følelsesmæssige ubehag

Slip fri af din angst eller forbi

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det er en smilende Hanne, der tager imod mig i døren til hendes hjem, hvor behandlingen skal foregå. Hanne er uddannet tankefeltterapeut og coach, og hun har arbejdet med tankefeltterapi i 10 år. Hun fortæller mig hjerteligt om de erfaringer, hun har gjort sig, og om hvordan behandlingen foregår.

"Har du et problem, vi skal arbejde med?" spørger Hanne, mens hun kigger indgående på mig. Jeg fortæller hende om min evige angst for at tale foran forsamlinger. Hanne spørger nærmere ind til problemet og stiller spørgsmål som: "Kan du huske, hvornår du første gang følte sådan?" Gennem spørgsmålene forsøger Hanne at gå dybere ind i problemstillingen og skabe bevidsthed om den.

Bagefter tester hun 14 af mine meridianpunkter via en såkaldt arm-test. De punkter, Hanne tester, er unikke for mig og min problemstilling. Hun forklarer mig, at hun vil fungere som et redskab under behandlingen, og at jeg selv skal tappe på punkterne, fordi jeg skal tage ansvar for mig selv. Vi sidder overfor hinanden, og hun guider mig igennem sessionen.

Den algoritme af punkter, Hanne har udpeget, skal jeg nu tappe med fingrene på for at stimulere min krops energibaner. Samtidig skal jeg tænke på mit ubehag og den følelse, ubehaget giver mig. Det skal få ubalancen i mit nervesystem til at forsvinde, fortæller Hanne.

Til sidst beder hun mig om at fremkalde problemet og den følelse af ubehag, det giver mig. Normalt når jeg tænker på at tale foran forsamlinger, får jeg svedige håndflader, rumlen i maven og fornemmelsen af, at blodet forsvinder fra hovedet. Men nu kan jeg ikke fremkalde de følelser, og det er ifølge Hanne tegn på, at den ubalance jeg har haft i det autonome nervesystem er forsvundet, og at problemet dermed er væk.

Jeg er både forundret og imponeret over, hvad en så enkelt behandling kan gøre.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.01.2012 til 11.05.2012.

Bestil tid på tlf.: 21 91 22 95. Telefontid man, ons eller fre kl. 18-19, eller læg en besked. Du kan også booke tid via mail: mail@hanneolesenmadsen.dk

Afbud af tid skal ske mindst 48 timer før, ellers kan værdibeviset indløses uden brug.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 130 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Hanne Olesen Madsen
CVR: ??

Adresse

Emdrup vænge 41
2100 København
  • Hanne Olesen Madsen
    Emdrup vænge 41
    2100 København
    Tlf. 21 91 22 95
Vælg variation
Vælg variation