Atmosphair001.jpg
Atmosphair003.jpg
Atmosphair002.jpg

50% på klip og striber hos Atmosphair, Kompagnistræde i hjertet af København

925,- / 1.850,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på klip og striber hos Atmosphair, Kompagnistræde i hjertet af København

Fuld forkælelse til kun den halve pris

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Har du i tankerne at blive klippet og farvet indenfor den nærmeste fremtid, og trænger du til lidt selvforkælelse i denne kolde tid. Så skal du ikke holde dig tilbage af dette eksklusive tilbud hos Atmosphair, som tilbyder en unik serviceoplevelse, hvor kundens behov og tilfredshed altid er i centrum.

Frisørsalonen Atmosphair har central beliggenhed i Kompagnistræde i indre by. Her arbejder to selvstændige frisører, hvor det er Maria Kirchert, som efter at have taget den fire-årige frisøruddannelse har været udlært i syv år, der står for dagens tilbud. Maria er en anerkendt frisør, og har flere gange været med inde over "Ny kvinde" i damebladet Femina.

Når du træder ind i Atmosphair, mødes du af en rar og behagelig atmosfære, hvor du fra start føler dig velkommen og i gode hænder. Salonen har et meget smagfuld design - hvor stilrene designklassikere og store spejle står i god kontrast til den ældre bygning, de rå gulve og de romantiske lysekroner. Indretningen afspejler den evne, der er i Atmosphair, til at være kreativ og se nye muligheder.

Filosofien hos Atmosphair er at yde en unik serviceoplevelse, hvor kundens behov og tilfredshed er i centrum. Dette lever de flot op til, idet der altid sættes god tid af til den enkelte kunde, så man med garanti får den bedste behandling. Produkterne der anvendes er nogle af markedets bedste indenfor hårpleje såsom Redken og det økologiske Pure Pact.

Derudover serveres der lækker Cafe latte, kakao, Kusmi te og Antons økologisk juice, som man kan nyde med et godt magasin, der spænder fra Vogue til Se og Hør.

De smukke omgivelser og den gode service er med til at skabe den fulde oplevelse af unik forkælelse, hvor man som kunde er i centrum og føler sig i gode hænder fra start til slut.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.12.2010 til 02.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Kan benyttes hverdage mellem 10-15.

Bestil tid på tlf: 28300099 eller mariaok@yahoo.comInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag: 9.00 - 14.00

www.atmosphair.dk

Aftalepart

Atmosphair
CVR: ??

Adresse

Kompanistræde 7
Kbh k
  • Atmosphair
    Atmosphair
    Kompagnistræde 7
    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation