nu_002.JPG
nu_003.JPG
nu_004.JPG
nu_005.JPG
nu_006.JPG
nu_007.JPG

Få 1½ times personlig kostvejledning hos Skiftlivsstil.nu

349,- / 700,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en sundere krop med 1½ times professionel kostvejledning. Skiftlivsstil.nu tilbyder dig en omfattende konsultation og guider til et liv i balance

Kom i gang med et sundere liv

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det kan virke helt uoverkommeligt at ændre spisevaner, især hvis du er alene om det. Spisevaner hænger nemlig tit sammen med tanker og følelser, og ofte er indgroede vaner eller ritualer knyttet til dét at spise - og især til de usunde vaner.

Med en konsultation hos ernæringsterapeut Louise Djernes fra Skiftlivsstil.nu får du en hjælpende hånd i kampen mod de gamle vaner. Louise tager udgangspunkt i dig, dine behov og det liv du lever og udarbejder herudfra en personlig - og samtidig realistisk - kostplan, som du kan overholde. Samtidig udarbejder Louise også en plan for motion. Med en kombination af de to, opnår du en varig livsstilsændring. 

Louise Djernes er uddannet Sundheds Ambassadør fra KEA - Københavns Erhvervsakadami, har mange års erfaring i fitnessbranchen som holdunderviser og er uddannet ergoterapeut med speciale i børn og kost. Kombinationen af uddannelserne gør Louise Djernes i stand til at se alle facetter af dig, oh kan derfor give dig den optimale vejledning.

Det får du:

 1. Før konsultationen får du tilsendt 2 skemaer, som du bedes udfylde. I det ene skal du notere din kost i 3 dage. I det andet bedes du oplyse eventuelle symptomer, sygdomme osv. Du skal returnere skemaerne til Louise, så hun kan udarbejde din personlige kostvejledning og kostplan.
 2. Selve konsultationen tager 1 ½ time. Her gennemgår i sammen de papirer du forinden har udfyldt. Samtidig får du en introduktion til den kost og motionsplan, Louise har udarbejdet. Du bliver sat grundigt ind i planerne og får en masse tips og gode råd samt 10 nemme, lækre og sunde opskrifter.

Glæd dig til en kostvejledning, der giver dig mere overskud og glæde i hverdagen. 

Betingelser

 • Kan indløses fra 25.01.2012 til 07.03.2012.

Der skal bestilles tid (i tidsrummet man-fre 8-10) på tlf. 26 36 66 84. Husk at oplyse det er et Downtown-tilbud

Før første konsultation får du tilsendt 2 skemaer, som du bedes udfylde og returnere til klinikken inden den endelige kostvejledning. I det ene bedes du notere din kost i 3 dage, og i det andet skal du beskrive eventuelle symptomer, sygdomme m.m.Information

Åbningstider:

Alle dage: Efter aftale

(Tor og søn: lukket)

Aftalepart

Skiftlivsstil.nu
CVR: 33432992
 • Skiftlivsstil.nu
  Nørre Søgade 27 A, st. tv
  1370 København K
  Tlf. 26 36 66 84
Vælg variation
Vælg variation