vesprovinbar_001.JPG
vesprovinbar_002.JPG
vesprovinbar_003.JPG
vesprovinbar_004.JPG
vesprovinbar_005.JPG
vesprovinbar_006.JPG
vesprovinbar_007.JPG
vesprovinbar_008.JPG
vesprovinbar_009.JPG
vesprovinbar_010.jpg
vesprovinbar_011.JPG
vesprovinbar_012.JPG

Hjemmelavede toscanske specialiteter for 2 pers.

128,- / 256,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Glæd jer til 2-retters italiensk take away-middag for 2 pers. med hjemmelavede toscanske specialiteter fra Vespro delikatesse i hjertet af Nørrebro

Italiensk mad-kærlighed

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Vespro er en autentisk italiensk delikatesse baseret på enkelte italienske anretninger med smagspower. Raffaella Burattelli driver caféen, og i køkkenet står hendes mor, som laver specialiteter fra hjemegnen Toscana.

Den italienske mama er i gang med at lave oksespidsbryst, appelsinmarinerede rødbeder og gratineret risotto, da Downtowns udsendte kigger forbi. Og der dufter af italiensk mad-kærlighed i hele rummet.

Oksekødet er fuldstændig mørt, appelsinmarinaden giver rødbederne et syrligt tvist, og gratineringen af risottoen gør den anderledes og spændende. Hver enkelt ret er tilberedt med snilde og nøjagtighed, og de mange indtryk for smagsløgene gør middagen til en særlig oplevelse.

Vespro delikatesse har masser af forskellige vine og italienske øl, som I kan købe med hjem til middagen. Der er helt store vine som Barolo og Chianti Classico, men også mindre kendte vine. De er alle valgt med omhu og efter bestemte karakteristika, hvor økologiske principper og biodynamisk landbrug blandt andet spiller en stor rolle.

I kan også købe delikatesser med hjem f.eks. lufttørret skinke, chili-stegte pølser, grana-oste og fyldig panaforte-kager, som I kan spise til dessert, hvis I altså har plads.

Boun appetito.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.01.2012 til 21.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Maden skal bestilles 1 dag i forvejen på tlf. 27 59 10 18.

Menuen skifter fra dag til dag.

Forretten er en fælles platte, som I deler. I får hver jeres hovedret.

Tilbuddet kan afhentes fra den 24. januar 2012.

Afhentning på Vedbækgade 18 på hjørnet af Vedbækgade og Søllerødgade (ikke på Vedbækgade 13).

Der er ferielukket i uge 7.Information

Åbningstider:

Man-lør: 12-19

Anmeldelser

AOK

"Jeg fik anbefalet vinbaren af nogle venner. Min veninde og jeg tog afsted og det var et hyggeligt sted med rigitg god betjening. Man føler sig virkelig hjemme og personalet er dygtige til at fortælle om de forskellige vine. Lækre ostefade og kager. Anbefales til alle der vil have en hyggelig aften på nørrebro!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Vespro
CVR: ??
  • Vespro
    Vedbækgade 18
    2200 Kbh N
    Tlf. 27 59 10 18
Vælg variation
Vælg variation