ThomasApathAnglophil_007.JPG
ThomasApathAnglophil_002.JPG
ThomasApathAnglophil_004.JPG
ThomasApathAnglophil_005.JPG

Få lagt dit personlige horoskop af den anerkendte astrolog Thomas Apath Anglophil

299,- / 600,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Hvad siger stjernerne om dig og din fremtid? Thomas Apath Anglophil giver dig ml. 16-25 siders skriftlig gennemgang af dit års- eller fødselsdagshoroskop

Stjernerne, solen og månen afslører dig

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Lad mig sige det, som det er. Jeg tror på, at arv og miljø har dannet mig. Ikke på, at stjernernes placering på mit fødselstidspunkt har noget at skulle have sagt. Men efter at have fået tilsend 20 siders udredning af mit årshoroskop blev jeg overbevist om det stik modsatte. Vildt.

Han kunne se, at min mor er død, at min far er helt speciel sympatisk, at min tidligere kæreste havde temperament og at jeg lige var flyttet i ny lejlighed. Han mente også, at jeg var på vej ind i et nyt forhold med en mand og bad mig passe på. Der ville være meget styrke og succes i forholdet, men det skulle takles rigtigt, ellers ville det gå skævt. "Flyt ikke sammen med ham for hurtigt, " var en af hans råd. Derudover vil jeg blive gravid til foråret, og inden for kort tid trække mig tilbage og begynde at skrive bøger. Spændende…
 

Årshoroskop:
Årshoroskopet inkluderer en detaljeret skriftlig udlægning af det år, der kommer fra din først kommende fødselsdag til din næste. Her bliver slået ned på særlige datoer og vigtigste perioder.

Årshoroskopet kaldes også for "solarhoroskopet", og omhandler dit fysiske velbefindende, ændringer omkring din økonomi, bolig, kommunikation, miljøet du befinder dig i, kreativitet, børn, arbejde, arbejdskollegaer, partnere, chefer, din psykologiske forståelse, dit forhold til kurser og viden på et højere niveau, din sociale profil, venner og de forhold du helst holder for dig selv,
 

Fødselshoroskop:
Fødselshoroskopet inkluderer en detaljeret gennemgang af din personlighed, dine karaktertræk og belyser din fysiske udtryksform, din økonomi, bolig, kommunikation, miljøet du befinder dig i, kreativitet, børn, arbejde, arbejdskollegaer, partnere, chefer, din psykologiske forståelse, dit forhold til at opnå viden på et højere niveau, din sociale profil, venner og de forhold du helst holder for dig selv.
 

Hvad gør jeg?
For at Thomas Apath Anglophil kan lægge dit personlige horoskop skal du sende følgende til mail: thomasapath@msn.com:

 • Din fulde fødselsdato: dag, måned, årstal
 • Præcise fødselstidspunkt: (står på din fødselsattest)
 • Fødselssted: (Hvilket hospital)

Du kan vælge at få tilsendt dit skriftlige horoskop på mail som pdf-fil eller på dvd med posten.

PS: Du kan efterfølgende tilkøbe en personlig konsultation, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få uddybet resultater m.m. Konsultationen vil blive optaget som lydfil på en dvd, som du får med hjem. Den personlige konsultation bestiller du direkte hos Thomaas, og hvis du har købt tilbuddet gennem Downtown, vil du få konsultationen til 500 kr. Normalpris 800 kr.

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.01.2012 til 23.04.2012.

Send en mail til: thomasapath@msn.com, hvor du fortæller, hvilket horoskop (års- eller fødsel) du gerne vil have lagt + din fødselsdato, dit fødselstidspunkt- og sted + dit Downtown-referencenummer.

Du får tilsendt dit skriftlige horoskop på mail som pdf-fil eller på dvd med posten.Information

Åbningstider:

Efter aftale fra kl. 11.00

Aftalepart

Apath.dk / Thomaas Apath Anglophil
CVR: 37851272

Adresse

Havnevej 136 D 8500 Grenaa
 • Apath.dk / Thomaas Apath Anglophil
  Lyngby Hovedgade 39. 2. Sal
  2800 Kgs Lyngby
  Tlf. 51 25 10 84
Vælg variation
Vælg variation