lavidanabila_001.JPG
lavidanabila_002.JPG
lavidanabila_003.JPG
lavidanabila_004.JPG
lavidanabila_005.JPG

Få en eksklusiv pedicure hos La Vida Nabila i Charlottenlund

225,- / 450,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Luksuspedicure hos La Vida Nabila med produkter fra CND, som for 5. år i træk er kåret til markedets bedste pedicureserie af Readers’ choice awards

Tip tip toe

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det siges, at alle fødder er født smukke. Bortset fra mine! Jeg hader generelt fødder, og mine egne er bare endnu værre. Så da jeg bliver sendt til prøvebehandling hos La Vida Nabila, er jeg overbevist om, at en pedicure vil være spild af både min og klinikkens tid.

I klinikken bliver jeg mødt af en virkelig behagelig stemning og et personale fyldt med smil. Jeg bliver tilbudt te eller kaffe og bliver vist ind i et lille hyggeligt rum, der minder om et blågrønt hav fyldt med super eksklusive produkter fra CND.

Her er hvad, jeg får:

 • Et aromaterapeutisk saltfodbad, som blødgør og plejer irriteret hud med aktive ingredienser som tea-tree olie, eukalyptusolie, risolie, e-vitamin og saltkrystaller fra Det Døde Hav.
 • Filet mine hærgede fødder & negle og fjernet overskydende neglebånd.
 • Skrubbet og poleret mine fødder, skinneben og lægge med en mineralsk skrub med terapeutisk salt fra Det Døde Hav, E-vitamin og risolie, som giver naturlig fugtighed og røllikeblomst ekstrakt, som renser og blødgør.
 • En genopbyggende fodmaske med pebermynteolie, aloe vera ekstrakt og kamille. Masken giver en kølende fornemmelse, så mine fødderne føles friske.
 • En massage med en let olie, der består af sandeltræ, ylan ylang og vanilje. Den har en beroligende effekt, og for første gang i mit liv er der nogen, der får lov til at give mig en fodmassage.

Som prikken over i'et får jeg først lagt en base coat og derefter en gang klar lak på tåneglene. Det giver mine fødder et fint og naturligt præg.

Da jeg er færdig, kigger jeg ned og er overrasket: Mine fødder er … smukke. En pedicure kan virkelig gøre underværker. Mine fusser har fået så megen kærlighed, at jeg flyver derfra. 

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.01.2012 til 23.04.2012.

Bestil tid online på www.lavidanabila.dk eller på tlf: 39615484

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før - af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan ens værdibevis blive indløst uden brug.

La Vida Nabila ligger 3 minutters gang fra Charlottenlund st.

Max 1 værdibevis pr person

Max 230 værdibeviser til salg i altInformation

Åbningstider:

Man-fre: 10-17

Lør: 19-14

Aftalepart

La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
CVR: 35648798

Adresse

Jægersborg Allé 31 A
2920 Charlottenlund
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Jægersborg Allé 31A
  2920 Charlottenlund
  Tlf. 39 61 54 84 / 27 29 23 90
Vælg variation
Vælg variation