Sex_Pistols_001.jpg
Sex_Pistols_002.jpg
Sex_Pistols_003.jpg

Oplev dramaet Sid VICIOUS – ’Sex Pistols’ with Love

160,- / 325,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Vær vidne til et intenst, musikindrammet drama med 1 billet til Bellevue Teatret. Sid VICIOUS er kærlighed, hæsblæsende had og vild punkmusik

Blændende punk-premiere på Bellevue

Journalist: Severin Hygum

 

Punkens rock'n'roll-skæbner står stærkt i manges bevidsthed, og punkens vildskab hænger stadig ved i moderne kultur. På Bellevue Teatret kan du i februar opleve nogle af landets dygtigste skuespillere og ondeste rockmusikere tage et håndfast greb om punkens kronjuveler!

Sid VICIOUS - 'Sex Pistols' with Love er hverken en teaterkoncert eller en musical, men et musikindrammet drama om den tragiske romance mellem Sex Pistols-bassisten Sid Vicious og Nancy Spungen. Stykket udspiller sig i et klaustrofobisk hotelværelse den nat Nancy blev myrdet. Det er et punk-kammerspil om junk, sex, fornedrelse og kærlighed på kanten mellem opløsningen og jagten på "det ultimative fix".

Historien om Sid og Nancys sidste nat på Chelsea Hotel er skrevet af amerikanske Denis Spedaliere.

"Instruktøren Maria Vinterberg mødte Denis Spedaliere i USA for 15 år siden, her fortalte han hende om sit manuskript VICIOUS. Denis var selv en del af miljøet og kendte både Nancy og Sid før de mødte hinanden, så måske er hans manuskript det tætteste, man kommer på sandheden om denne fucked up punk-romance. VICIOUS er blevet opført på teatre i USA med bl.a. Melanie Griffith og George Clooney. Nu får stykket endelig danmarkspremiere," hedder det i pressemeddelelsen fra Bellevue Teatret.

Maria Vinterberg har arbejdet flere år på at finde det rette cast, og nu er det stærke hold endelig klar. Hovedrolleindehaverne Morten Holst og Julie R. Ølgaard bliver ledsaget af et rockensemble sat sammen af Jacob Binzer fra DAD, hvor Mattias Hundebøll - kendt fra punkgruppen Rock Hard Power Spray og MTV - blandt andre giver den gas for publikum.

Tilbuddet giver adgang til billetter i kategori A - rock on!

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.01.2012 til 16.02.2012.

Billetter skal bestilles inden d. 1. februar på mail:  billetter@bellevueteatret.dk. Oplys her dit reference-nummer og dato-forespørgsel.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Købet kan ikke refunderes.

Gælder kategori A-sæder for 1 person.

Diverse gebyrer er inkluderet i prisen.

Der tages forbehold for udsolgte dage, og booking sker efter først-til-mølle-princippet.

Ankomst senest 45 minutter før forestillingen.

Husk at medbringe referencenummeret.Information

Åbningstider:

Spilletiderne er d. 7., 8., 9., 14., 15. og 16. februar kl. 20.
Mødetid mindst 45 min. før.

Aftalepart

Bellevue Teatret
CVR: 18 73 42 30
  • Bellevue Teatret - IKKE I BRUG
    Strandvejen 451
    2930 Klampenborg
    Tlf. 39 63 64 00
Vælg variation
Vælg variation