yoga_001.JPG
yoga_002.JPG
yoga_003.JPG
yoga_004.JPG
yoga_005.JPG
yoga_006.JPG
yoga_007.JPG
yoga_008.JPG
yoga_009.JPG
yoga_010.JPG
yoga_011.JPG

2 timers yogaintro inkl. yoga-cd og ½ års online-medlemskab

249,- / 573,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Gør yoga til en livsstil med 2 timers praksis & teori hos yogalærer Maria Juhl, cd’en ’Rejsen mod helhed’ og ½ års online medlemskab til mariajuhl.com

Gør yoga til en livsstil

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Indre ro finder jeg allermest i accepten af mig selv - også når jeg ikke lever op til damebladenes idealer om at lave yoga og spise antioxidanter hver dag. Yoga og meditation er redskaber til den indre stilhed - men det er ikke er et mål i sig selv. Nogle gange når livet går stærkt, er vejen til roen snarere at slippe ambitionerne om den perfekte livsstil og acceptere os selv, som vi er," fortæller Maria Juhl, da jeg er til yogaintro i de betagende lokaler hos Mindfulhouse.dk, der har et kæmpe vinduesparti med udsigt til den kulsorte aftenhimmel.

Den yoga-passionerede Maria Juhl guider andre gennem coaching, yoga og meditation på deres livsvej. Hendes filosofi er, at yoga ikke er noget, man kun går til om torsdagen. Det er en livsstil, og det er den helhed, hun forsøger at sprede med et fokus på krop, tanker og bevidsthed.

Efter en levende teorigennemgang befinder jeg mig i afspændende yogastilling sammen med et hold af andre yoga-interesserede. Maria introducerer simple øvelser, som selv helt grønne yoga-spirer kan finde ud af. Hun er grundig i sine beskrivelser og forklarer ved hver stilling, hvad man kan bruge den til derhjemme. Vi bliver både guidet ind i nuet med meditation og afprøver positioner, vejrtrækning og afspænding.

Den travle Downtown-fotograf Kim melder først ud, at han ikke har tid til 2 timers yoga, men han bliver langsomt, men sikkert opslugt af Marias beroligende stemme og balancerende øvelser. Iført sorte, stramme jeans og bælte kaster han ud i krumbøjede stillinger og er med til hele sessionen.

"Jeg blev nødt til at blive. Det er jo ikke hver dag, man får mulighed for sådan et godt guidet og afstressende pusterum," siger den begejstrede fotograf efterfølgende.

Udover 2 timers yogaintro får du:

- Maria Juhls yoga-cd:
Der er dømt blid yoga på stuegulvet, når Maria Juhl guider dig ind i dig selv og din krop. Cd'en indeholder tre afdelinger med specielt udviklede programmer med opvarmende øvelser, klassiske yogastillinger og afspænding. Det er lette og simple øvelser, som er velegnet til alle, da vægten er på det indre fokus. Fås på dansk eller engelsk.

- ½ års onlinemedlemskab til mariajuhl.com:
Du får adgang til et medlemsområde på www.mariajuhl.com, hvor hun hver uge opdaterer med guidede øvelser, artikler og video-interviews med inspirerende lærere som Deepak Chopra og sexekspert Jakob Olrik. Derudover får du rabatter på kurser og eksterne produkter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.01.2012 til 01.04.2012.

Max 200 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling foregår via tlf. 60 65 08 04 eller online på mariajuhl.com.

Der er yogaintro på udvalgte tirsdage og torsdags aftener fra den 31. januar og frem til slutningen af marts hos MindfulHouse.

Når du har købt tilbuddet, kan du læse mere om, hvordan du opretter dig som medlem på mariajuhl.com under 'Downtown' i menuen i højre side. På medlemssiden finder du en oversigt over de Introduktionsaftener, der afholdes. Skriv herefter en mail til Maria Juhl med dato på den aften, du ønsker at tilmelde dig.

Der er først-til-mølle-tilmelding.Information

Åbningstider:

Kun i februar og marts:
Udvalgte tirsdage: 19-21
Udvalgte torsdage: 16.30-18.30

Anmeldelser

Sofia Manning

"Maria er en yderst kompetent og erfaren underviser. Hun er troværdig og tillidsvækkende og er en kæmpe ressource, der har meget at tilbyde. Maria er tilstedeværende, hjertevarm og meget inspirerende, og jeg har glædet mig til undervisningen hver gang."


Set hos Sofia Manning, coach, forfatter og kursusleder

ALT for Damerne

"Jeg er virkelig glad for min nye yoga-cd. Det er perfekt, at man bare skal lytte og ikke prøve at følge skærmen, mens man står i underlige stillinger. Det er ikke hårdt, men kroppen føles dejligt gennemarbejdet og helt afslappet bagefter."

Set hos ALT for Damerne

Aftalepart

Maria Juhl v/Mindfulhouse.dk
CVR: ??
  • Maria Juhl v/Mindfulhouse.dk
    Dronningens Tværgade 6A, 2. sal
    1302 København K
    Tlf. 60 65 08 04
Vælg variation
Vælg variation