hjertehuset_001.JPG
hjertehuset_002.JPG
hjertehuset_004.JPG
hjertehuset_005.JPG

1 times clairvoyance og afstressende sindsro i Kbh. K

325,- / 750,-
 • 57% rabat
 • Slutter om

Få 1 times clairvoyance og sindsro-behandling hos RAB-registreret terapeut og sygeplejerske Soong Hei Voigt, som har klinik ved Torvehallerne i Kbh. K

Rådgivende klarsyn & blide berøringer

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg er på besøg i Hjertehuset, hvor Soong Hei har arbejdet som behandler i 12 år. Jeg kan hurtigt fornemme, at hun har stor erfaring med at skabe ro omkring sig og derved hjælpe andre med at skabe ro i hverdagen. Soong Hei har også arbejdet som sygeplejerske gennem 25 år, og hun er en imødekommende ildsjæl med sit job som hobby.

Clairvoyance:
Soong Hei er født med sine clairvoyante evner, der betyder, at hun fornemmer mere end andre. Som lille gjorde hun alt for at skjule det, men i dag kæmper hun ikke længere imod.

Hun sidder over for mig i stolen med lukkede øjne og starter efter et tavst øjeblik med at fortælle mig om en meget personlig sorg i mit liv, og dermed er scenen sat. Jeg har intet fortalt hende, og hun har ikke haft nogen forudsætninger for at vide det.

Sindsro:
Med sindsro kanaliserer Soong Hei sin ro over i mig. Jeg ligger og slapper af på briksen, mens hun blidt placerer sine hænder forskellige steder på mig fra top til tå. Der er ingen snak undervejs.

I starten kan jeg fornemme, hvor hun behandler, men ret hurtigt glemmer jeg alt om hendes tilstedeværelse. Jeg flyver på en meditativ, inspirerende rejse på stadiet lige inden søvn. Det her er effektiv afstresning belagt med ro, ro og mere ro.

Sindsro er forholdsvis ukendt herhjemme med kun 40 behandlere på landsplan. Men Kriminalforsorgen har fornyelig købt 1.200 behandlinger af Sindsro Instituttet, da gentagne behandlinger blandt andet er effektivt mod stress, søvnproblemer og depression.

De to behandlingsformer skaber tilsammen en stærk helhedsfornemmelse, som giver mig mulighed for at komme dybere ind i mig selv og lære mig selv bedre at kende. Takket være Soong Hei er jeg nu mere bevidst om, hvilke valg der er gode for mig.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.01.2012 til 19.07.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Tilbuddet kan benyttes både i København K og Frederikssund.

Der skal bestilles tid på hjertehuset@hotmail.com eller tlf. 25 37 35 35.

Ved aflysning skal det meddeles til klinikken senest 24 timer før, ellers kan værdibeviset blive indløst.Information

Åbningstider:

Man-fre: Efter aftale

Aftalepart

Soong Hei Voigt
CVR: ??

Adresse

Avalon, Linnegade 14,1
Kbh K
 • Soong Hei Voigt
  Linnésgade14, 1. sal
  1361 København K
  Tlf. 25 37 35 35
 • Soong Hei Voigt
  Jernbanegade 15, 1
  3600 Frederikssund
  Tlf. 25 37 35 35
Vælg variation
Vælg variation