thecave_001.JPG
thecave_002.JPG
thecave_003.JPG
thecave_004.JPG
thecave_005.JPG
thecave_006.JPG
thecave_007.JPG
thecave_008.JPG
thecave_009.JPG
cave1.jpg

5-retters luksusmenu på den indiske Restaurant Cave

139,- / 290,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Hos Restaurant Cave i Store Kongensgade får du det allerbedste fra Indien og Europa med denne velsmagende 5-retters luksusmenu for 1 person

Indiske specialiteter med et drys af Europa

Journalist: Søren Folke Larsen og Severin Hygum

Fotograf: Paw Ager

 

Den indiske Restaurant Cave på Store Kongensgade i Indre By er ejet og styret af to brødre, der begge har en stor passion for indisk madkultur. Chefkokken har mere end 25 års erfaring med indisk gourmet og kreerer lækre, velsmagende og farvestrålende retter. Vi er vilde med deres indisk/europæiske koncept, og maden smager intet mindre end fantastisk!

Den 5-retters menu består af:
Appetizers: 4 stk. Pappadums (letkrydrede chips af kikærtemel)

Forret: Vegetable Pakora (krydrede grøntsagsstykker i kikærtedej)

Hovedretter: Chili Garlic Chicken (chili/hvidløgs-marineret ovnstegt kyllingebryst) og Chicken Ginger (ingefærsmarineret kyllingebryst) - med ris, naan-brød og den indiske yoghurtdressing raita

Dagens dessert, som varierer

Vi har tidligere spist på Restaurant Cave, og det var en rigtig god oplevelse. Det var dog ikke samme menu som ovenstående, men de indiske retter var virkelig smagfulde og lækre. Deres hjemmelavede mango-lassi smager desuden fuldstændig himmelsk og sammen med den stemningsfulde kælderindretning, vil den for en stund få dig til at glemme, at du faktisk 'bare' er i kolde København.

Chefkokken skaber retter og menuer, der kombinerer indiske ingredienser, friske råvarer og indiske madlavningsteknikker med et europæisk touch, der resulterer i smukke og smagfulde anretninger. Køkkenet hylder fagligheden og håndværket, og eksempelvis kværner de selv deres krydderier for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.01.2012 til 01.05.2012.

Bordbestilling på tlf. 32 20 94 45 påkrævet. Det er vigtigt, du oplyser, at du har købt din menu gennem Downtown, når du bestiller bord.

Der tages forbehold for et begrænset antal pladser.

Værdibeviset gælder for 1 person.Information

Åbningstider:

Søn-tors: 17-23

Fre-lør: 17-24

køkkenet lukker 1 time før

Anmeldelser

aok.dk

"Rigtig god mad med et elegant lille twist på alle retter, der gør nydelsen fuldendt. F.eks. Kardemomme i Créme Brûleen eller kokos i salaten. Det nordindiske køkken med en passende anelse moderne fusion."

Set på aok.dk

dethitter.dk

"Rigtig hyggelig atmosfære. Sødt personale der varetager dig. Maden er rigtig god, ikke for stærk men lige tilpas krydret. Det er ikke sidste gang jeg kommer derned."

Set på detHitter.dk

Aftalepart

Restaurant Cave
CVR: 33151837

Adresse

Storekongensgade 72
København K
  • Restaurant Cave
    Store Kongensgade 72

    1264 København K
    Tlf. 32 20 94 45
Vælg variation
Vælg variation