Family_Focus_001.jpg
Family_Focus_002.jpg
Family_Focus_003.jpg
Family_Focus_004.JPG
Family_Focus_005.jpg
Family_Focus_006.JPG

Bliv lækker brun med en spray tan fra St. Tropez

149,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv lækker brun uden solens skadelige stråler med en spray tan fra St. Tropez. Det førende mærke på markedet gør dig brun på den helt naturlige måde

Brun på den uskadelige måde

Journalist: Wendy Beekhuis

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Vi har prøvet rigtig mange forskellige mærker, men St. Tropez er det absolut bedste på markedet! Den går nemlig ind og arbejder med hudens egen pigmentering i 8 timer efter behandlingen," fortæller Malene Skjelmose, der er medejer af Family Focus, og fortsætter: "Derfor garanterer vi en smuk og helt naturlig farve - hver gang". En flot kulør udstråler sundhed - så længe den ser naturlig ud.

Inden behandlingen
Dagen inden din spray tan er det vigtigt, at du skrubber dig rigtig godt over hele kroppen. Både med en skrubbehandske i badet og med håndklædet efter badet. Smør dig derefter ind i en god bodylotion. Husk især albuer, knæ og hæle.

Du må ikke skrubbe, barbere (vokse) eller tage creme på samme dag som behandlingen, så husk at barbere (eller vokse) dig alle de steder du plejer min. 24 timer inden din behandling.

Du må ikke tage deodorant, parfume, foundation eller pudder på inden behandlingen.

Under behandlingen
Kvinder vælger selv, om behandlingen skal ske med eller uden undertøj/bikini, men mænd skal have underbukser på. Vil du sprayes med undertøj, så vælg noget sort uden for mange blonder. Husk derudover en hårelastik til at sætte håret op med.

Efter behandlingen
Efter behandlingen er det bedst at have løst, mørkt tøj på, da farven smitter af på tøjet (den går dog af i vask). Undgå helst at have BH og andet, der strammer, på, da det kan gnide farven af.

Undgå at svede meget eller gå i bad i 6-8 timer efter behandlingen. Er der chance for regn eller sne, skal du huske paraply, så du undgår at få vand på din nye farve.

Det endelige resultat ses 12-24 timer efter behandlingen, når overskudsfarven er forsvundet.

Gode råd
Tag ikke lange varme bade.

Dup dig tør med håndklædet (gnid ikke).

Smør dig ind i bodylotion flere gange dagligt (min. 1 gang om dagen, men helst 2-3 gange dagligt).

Det er vigtig at følge disse råd, hvis du vil holde på din farve så længe som muligt, og for at farven med tiden skal fade pænt. Farven vil altid forsvinde hurtigere fra ansigt, hænder og fødder end fra kroppen, og den holder i 5-10 dage.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.01.2012 til 19.04.2012.

Bestil tid på tlf.: 22 45 25 72

Tilbuddet gælder 1 person, men du kan købe flere værdibeviser.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon senest 24 timer før. Ved for sent afbud eller ved udeblivelse kan dit værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Tir-fre: 8-17.30

Lør-søn: Efter aftale

Aftalepart

Female Fitness
CVR: 32394868

Adresse

Norgesgade 10, gaden
2300 KBH S
  • Female Fitness
    Norgesgade 10, gaden
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation