allergikompagniet_001.JPG
allergikompagniet_002.JPG
allergikompagniet_003.JPG
allergikompagniet_004.JPG
allergikompagniet_005.JPG
allergikompagniet_006.JPG
allergikompagniet_007.JPG
allergikompagniet_008.JPG

Effektiv allergibehandling hos AllergiKompagniet

399,- / 800,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få bugt med dine allergier hos AllergiKompagniet. De behandler alle allergier, overfølsomheder og intolerancer med lige stor succes. Du får 1 behandling

Den pokkers allergi

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Allergi er en ekstremt irriterende lidelse. Den har en ødelæggende effekt på dit velbefindende, dit humør og din livskvalitet, og den tilgængelige medicin er sløvende, vanedannende og dyr. Og det exceptionelt frustrerende (jeg er selv allergiker, hvis nogen skulle være i tvivl) ved allergi er, at der jo helt åbenlyst ikke er noget som helst farligt ved græspollen, hundehår eller jordnødder. Det ved vores hjerner bare ikke altid.

AllergiKompagniet har udviklet en metode, der fortæller hjernen, at der ikke er noget at være bange for. Metoden er baseret på kinesiologi, hvilket vil sige, at AllergiKompagniets behandlere bruger en muskeltest til at lokalisere allergibaserede stressbelastninger. Efterfølgende 'sletter' de hjernens negative reaktionsmønster over for pollen, støv, husdyr osv.

Skeptisk? Metoden er forholdsvis nyudviklet, og derfor behandler AllergiKompagniet næsten kun skeptikere. Men en undersøgelse blandt deres kunder viser, at 97 procent er tilfredse med resultatet af behandlinger, og at et behandlingsforløb i gennemsnit fjerner 77 procent af symptomerne og 79 procent af medicinbehovet.

Downtowns oplevelse
Jeg har ikke testet hele behandlingen, og kan naturligvis ikke garantere, at den virker. Men jeg har gennemgået en særdeles lovende prøvebehandling hos Torben Frank Andersen, der er leder af AllergiKompagniet. Han påviste professionelt og effektivt min græsallergi, behandlede den og fik mig efterfølgende til at indånde store mængder græspollen - uden jeg oplevede nogen form for allergisk reaktion.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.01.2012 til 06.04.2012.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis per person.

Tidsbestilling er påkrævet via mail: lisbeth@allergikompagniet.dk. Skriv navn, telefonnummer og hvilke allergier, du har, i mailen.

Det er vigtigt, at du ikke er under påvirkning af symptom-dæmpende midler ved behandlingen. Det betyder for de fleste produkters vedkommende, at du skal undvære dem i mindst 24 timer før din behandlingstid.

For at kunne behandle en allergi, skal AllergiKompagniet have noget materiale af det allergifremkaldende stof til rådighed. Behandleren vil instruere dig i hvilke ting. du selv skal have med, når I booker tid til behandlingen.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Bestil tid på lisbeth@allergikompagniet.dk

Anmeldelser

netdoktor.dk

"Det virker - det er helt fantastisk. Efter 1 behandling kan min datter nu være sammen med katte! Man tror ikke sine egne øjne, før man selv prøver det. Jeg kan varmt anbefale AllergiKompagniet."

Set på netdoktor.dk

Aftalepart

AllergiKompagniet
CVR: 19482537
 • AllergiKompagniet
  Genforeningspladsen 49, kld.
  2400 København NV
 • AllergiKompagniet
  Fortunparken 32
  2800 Lyngby
Vælg variation
Vælg variation