superdiva_001.JPG
superdiva_002.JPG
superdiva_003.JPG
superdiva_004.JPG
superdiva_005.JPG
superdiva_006.JPG

Gelénegle hos Super Diva i Indre By

199,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Super Diva giver dine negle et tyndt lag gelé, så du slipper for, at de flosser og flækker. Vælg selv om neglen skal forstærkes med gelé eller tipper

Hverdagsprinsesse med glimmer og gél

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Super Diva ligger på Frederiksberggade (Strøget) tæt på Rådhuspladsen. Da jeg ankommer, bliver jeg mødt af kosmetolog Lidia med et varmt smil og bliver budt indenfor i den hyggelige salon og tilbudt te eller kaffe. På hylderne bag salonbordet står der et utal af neglelakker i flotte farver, og jeg føler en trang til at komme mine ucharmerende, uplejede hænder i lommen.

Lidia går straks i gang med at udøve magi på mine usoignerede negle og får med hurtige, professionelle bevægelser sat skik på dem.

Hun er uddannet kosmetolog og elsker sit fag for de mange muligheder, det skaber. Hun går rigtig højt op i at danne en hyggelig og afslappet stemning, og ynder at danne sig et godt og vedvarende forhold til sine kunder.

Efter en grundig behandling af mine flossede neglerødder og afskallede neglelak får jeg lagt kunstige tipper på, så jeg kan få lidt længde og styrke. Det giver samtidig mulighed for, at mine egne negle kan gro inden under tip og gelé.

Jeg får lagt gelé med en lyserød gloss med glimmer i, og jeg føler mig helt prinsesseagtig, når jeg kigger ned på mine forvandlede negle. Som slut på behandlingen får jeg smurt mine hænder med en fugtgivende negleolie.

Da jeg er færdig, har Lidia ordnet mine hænder, så de ser fantastiske og naturtro ud, men samtidig passer til mit travle hverdagsliv. Jeg har aldrig været mere stolt af at vise dem frem.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.01.2012 til 17.04.2012.

Værdibeviset skal indløses inden d. 17 april 2012

Bestil tid på tlf.: 60 71 61 07 eller via det online booking-modul på hjemmesiden www.superdiva.dk

Max 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider:

Man - fre: 9-18

Lør: 9-14

Ellers efter aftale

Aftalepart

Super Diva
CVR: 33898002

Adresse

Frederiksberggade 10. 3.tv
København K
  • Super Diva
    Frederiksberggade 10, 3. tv.
    1459 København K
    Tlf. 60 71 61 07
Vælg variation
Vælg variation