Art_Of_Wellness_001.JPG
Art_Of_Wellness_002.JPG
Art_Of_Wellness_003.JPG
Art_Of_Wellness_004.JPG
Art_Of_Wellness_005.JPG
Art_Of_Wellness_006.JPG
Art_Of_Wellness_007.JPG
Art_Of_Wellness_008.JPG
Art_Of_Wellness_009.JPG
Art_Of_Wellness_010.JPG

Få en slankebehandling med Resolution Seven og Tei-system

450,- / 1.000,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Få en slankebehandling med Resolution Seven og Tei-system hos Art of Wellness. Kombinationen af behandlinger sikrer resultat allerede efter første behandling

Slank på den fede måde

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Hos Art of Wellness tager de hånd om dine genstridige fedtdepoter i en slankebehandling, der kombinerer de effektive metoder Resolution Seven og Tei-system. Kombinationen af  de to metoder er den optimale behandling, hvis du vil se hurtige og synlige resultater.

Resolution Seven
Da jeg ligger på briksen, kan jeg virkelig mærke maskinen arbejde. Det føles som sugekopper, der tager godt fat i de behandlede områder. Jeg kan mærke, at der bliver hevet godt og grundigt fat i mine fedtdepoter og sat gang i udskillelsen af affaldsstoffer.

Selve behandlingen foregår ved, at der skabes bevægelse i vævet med massage. Derved sker der en ændring af bindevævets struktur, som gør huden fastere, samtidig med at fedt m.v. opløses. Desuden bliver overskydende og ophobet væske drænet. Massagen følger lymfens egen bane, hvilket giver en bedre udskillelse af affalds- og giftstoffer samt bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer.

Tei-system
Tei-system er muskelstimulation med en ny, revolutionerende teknologi. Kombinationen af muskelstimulation og infrarød varme giver en optimal behandling. Fordelene ved denne behandlingsform er, at musklerne bliver opvarmet, så stimulationen virker bedre.

Den infrarøde varme trænger 4 cm ind i vævet, og varmer det op i dybden, hvilket forbedrer effekten af muskelstimuleringen på cellulite. Det øger forbrændingen, som har en slankende effekt. Derudover bliver blod- og lymfecirkulationen øget, og det fører næringsstoffer og oxygen hurtigere ud i kroppens celler. På den måde transporteres affaldsstofferne hurtigere ud af kroppen.

Selve behandlingen er behagelig, men jeg kan mærke, at der virkelig bliver arbejdet med min krop. Jeg nyder hvert minut og føler virkelig, at jeg bliver slankere af at ligge på briksen.

Da jeg er færdig med begge behandlinger, sidder mine bukser en lille smule mere løst, og jeg føler mig faktisk slankere!

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.01.2012 til 01.06.2012.

Tidsbestilling skal foregå på telefon: 45 28 13 30 eller via online bookingsystemet på hjemmesiden: www.artofwellness.dk

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en behandling, skal du aflyse denne senest dagen før inden kl. 17 på telefon: 45 28 13 30

Ved manglende afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevisInformation

Åbningstider:

Man-fre: 8.30-19

Lør: 8.30-15

Eller efter aftale

Aftalepart

Art of Wellness
CVR: 27878326

Adresse

Lyngby Hovedgade 74
2800 Lyngby
  • Art of Wellness
    Lyngby Hovedgade 74
    2800 Lyngby
Vælg variation
Vælg variation