Lemonhead_001.jpg
Lemonhead_002.jpg

Portrætfoto for 1 person inkl. digitale billeder

199,- / 850,-
  • 77% rabat
  • Slutter om

Fang dit bedste øjeblik med et professionelt portrætfotografi fra Lemonhead Photography. Du får de 5 bedste, digitale portrætbilleder med dig hjem

Professionelle portrætfotos

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Lemonhead Photography

 

"Vi er her for at give folk en god oplevelse og et resultat, de er tilfredse med," forklarer indehaver Tony Nielsen mig i telefonen. Varigheden af en fotosession hos Lemonhead Photography varierer fra gang til gang, da det er meget forskelligt, hvor meget arbejde et godt resultat kræver. Til gengæld kan du regne med at gå derfra med et overraskende flot resultat og en rigtig god oplevelse.

"Vi er ikke så firkantede, og vil altid hellere overraske positivt end at love for meget," siger Tony, da jeg spørger ind til fotostudiets profil. "Vi har selvfølgelig erfaringerne til at skabe et flot portræt, men har man selv nogen idéer, er vi altid åbne," siger fotografen, der for kort tid siden blev færdig med en master i fotografi.

Et portrætfoto kan bruges til alle tænkelige formål - privat såvel som professionelt. Brug det som et skarpt billede til cv'et og Facebook eller blot som et bevis på, hvor godt du egentlig ser ud i dit bedste øjeblik.

Send en mail med dine kontaktoplysning, så vil du kort tid efter blive ringet op af en medarbejder. Her forklarer du, hvornår du foretrækker at blive fotograferet, hvilken portrætstil du kunne tænke dig osv. Ud fra dette finder I en tid og måske et forslag til, hvilket outfit du bør troppe op i til fotosessionen.

Husk at Downtown-medlemmer også får 30 % rabat på print og 20 % på indramning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.01.2012 til 16.04.2012.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Tilbuddet gælder for portrætfoto af 1 person.

Send en mail til tony@lemonhead.dk med dine kontaktoplysninger. Kort tid efter vil du blive ringet op.

Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen - ellers kan værdibeviset blive indløst.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Aftalepart

Lemonhead Photography
CVR: ??
  • Lemonhead Photography
    H.C. Ørsteds Vej 73
    1879 Frederiksberg C
    Tlf. 30 63 50 13
Vælg variation
Vælg variation