Pilates_001.jpg
Pilates_002.jpg
Pilates_003.jpg

50% på 5 gange Pilates eller Yin Yoga hos Slowmotion - center for sundhed & velvære på Amagerbrogade i København

292,- / 585,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 5 gange Pilates eller Yin Yoga hos Slowmotion - center for sundhed & velvære på Amagerbrogade i København

Stærk & flot

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Pilates og Yin Yoga er den mest populære genoptræningsmetode, når krigsveteraner fra Afghanistan skal på benene igen. Gennem stræk og styrkeøvelser, som fremmer din stabilitet, styrke og udholdenhed, kan du træne dig frem til et stærkt og smukt resultat.

Du vil rigtig gerne i form? Og er du måske også ved at være godt træt af den overhypede spinninginstruktør, som giver dig åndenød og får sveden til at hagle til dunkende dance beats?

Så er tiden måske inde til et alternativ. Her på Downtown-redaktionen anbefaler vi, at  du stifter bekendtskab med Pilates eller Yin Yoga, som styrker din krops muskulatur.

Per Jensen, indehaver af Slowmotion, har tidligere haft klinik på Islands Brygge, hvor han startede som massør. De senere år har Per også haft Pilates og Yoga på programmet, og på grund af stor efterspørgsel blev det nødvendigt med nye større og bedre lokaler i efteråret 2010

Pilates er et system af stræk og styrkeøvelser, der fremmer kroppens stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed. Pilates anbefales af læger, fysioterapeuter og kiropraktorer og resultatet er ikke til at tage fejl af: en stærk, smidig og smækker krop. Yin yoga er en stille og dyb yogaform, der strækker og smidiggør kroppens bindevæv. Målet med Yin Yoga er at opnå stilhed og dybde i kroppen - det vil sige, at Yin Yoga får fat på de dybereliggende muskler gennem afslappende yogastillinger, der holdes i betydeligt længere tid end ved øvrige yogaformer.

Per Jensen vil meget gerne gøre en forskel med sit center:

"Mit centers styrke beror på tre ting: Kompetence, tid og personligt nærvær. Det er også det, mit centers navn, Slowmotion, udtrykker. Her er der tid til at gøre øvelserne ordentligt" siger Per Jensen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.12.2010 til 31.03.2011.

Tidsbestilling på telefon på nr. 40 55 68 60Information

Åbningstider & hjemmeside:

Holdplan findes på slowmotion.dk

Aftalepart

Slowmotion
CVR: 27669247

Adresse

Egilsgade 22
2300 KBH S
  • Slowmotion
    Slowmotion – center for sundhed og velvære
    Amagerbrogade 96B
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation