2 for 1 på friskpresset sund juice og hjemmelavede sandwich hos Squeeze Juicebar på Nordre Frihavnsgade

Flydende vitaminer og sprøde sandwich

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Har du dage, hvor du føler dig lidt vintertræt? Dine tæer er konstant kolde, næsen løber lige præcis nok til at være irriterende, men ikke helt nok til at blive under dynen. Så er det tid til at ringe til din gode ven eller tage din kæreste i hånden og dedikere tid til hygge, god mad og vigtige vitaminer. Slå et smut forbi Squeeze Juicebar. Hos Squeeze er der ingen plastikkartoner med langtidsholdbar juice, her er det friske og sunde ingredienser og råvarer, der får tænderne til at løbe i vand.


Squeeze åbnede for halvandet år siden, og er blevet en stor succes hos de kvalitetsbevidste Københavnere. Butikken ligger på Nordre Frihavnsgade, der er en perfekt gade til juleshopping og hygge på de kolde vinterdage. Med poserne fyldt med pakker og en træt småforkølet krop, er Squeeze det perfekte sted at afslutte dagen med en sund juice og sandwich.

Når man træder indenfor, er det for alvor tydeligt, at sundheden og de gode friske råvarer er i fokus. Lokalet er holdt i lyse friske farver, og disken bugner af frugt og grønt, der er klar til at indtage din krop og holde dig sund i en kold tid. På væggen hænger en masse billeder af frugt med tilhørende nyttige facts. Vidste du for eksempel, at aber der spiser for mange bananer får grønne øjne og ører?

Indehaver Kim Tandrup ville med åbningen af Squeeze gerne give folk et alternativ til fedende og usund fastfood. "Det er jo stadig fastfood, jeg sælger -  det går jo hurtigt at lave, til gengæld er det fastfood, der er sund for dig". Der er brugt fedtfattig yoghurt i smoothies, ingen sukker er tilsat i juicen, og der er ingen nemme løsninger. Alt er lavet fra bunden, og du får selv lov til at se frugten blive presset og din juice komme til verden. Velbekomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.11.2010 til 28.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man - fre: 10-17

Lør: 10 - 16

Åbent hver søndag i december 11 - 16

www.squeezejuicebar.dk

Anmeldelser

AOK

"Ejeren er cool, stedet er cool, omgivelserne er cool, juicen er super god det samme gælder maden. Det hele er bare super."

Set på aok.dk

Aftalepart

Squeeze Juice Bar
CVR: 35805826
  • Squeeze Juice Bar
    Squeeze Juice Bar
    Nordre Frihavnsgade 16
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation