frokostordningen_001.JPG
frokostordningen_002.JPG
frokostordningen_003.JPG
frokostordningen_004.JPG
frokostordningen_005.JPG
frokostordningen_006.JPG
frokostordningen_007.JPG
frokostordningen_008.JPG
frokostordningen_009.JPG
frokostordningen_010.JPG

Stor luksus-frokost for 6 personer inkl. levering

249,- / 537,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få leveret lækker frokost til 6 personer. I får hver en lun ret med tilbehør, salatbar, en kreativ ret, 3 slags pålæg, ost, kage og hjemmebagt brød

Frokost som dagens højdepunkt

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Frokostordninger er helt uundværlige, når først man har prøvet det. Frokostbørsen har flere kompetente køkkener tilknyttet og gør en dyd ud af sund, varieret og velsmagende mad til tiden. Ifølge Martin fra Frokostbørsen, er grundpillerne i firmaet kærlighed til mad og et ønske om at gøre en positiv forskel for frokostsultne kunder. F.eks. er deres kundeservice klar til at tage imod ønsker alle hverdage, og maden byder på stor variation, sikkert håndværk og kvalitets-råvarer.

"Jeg vil sige det sådan, at vi strækker os langt for at imødekomme kundernes ønsker," forklarer Martin, da jeg spørger lidt ind til deres forhold til kunderne. Ifølge Martin er Frokostbørsen meget large i forhold til at tilpasse maden efter kunderne, og de glæder sig til at vise nye kunder hvor lækker og nem en frokost kan være.

I kan vælge mellem følgende forskellige køkkener: Mamma Mia, Snedkeren, Kokkene, Verdenskøkken og Burgers & Co.

Mamma Mia står for solrige serveringer inspireret af middelhavsmad og regionale landkøkkener. Friske krydderurter, tomat, peberfrugt, olivenolie og surdejsbrød er centrale i mange af retterne.

Snedkeren er et bredt og populært håndværkskøkken, der har sine rødder i danske madtraditioner. Hakkebøf med løg, boller i karry og æggekage er eksempler på Snedkerens smagfulde retter.

Kokkene er med sin store variation en sikker kundefavorit. Det bedste fra det nordiske køkken kombineres her med skiftede appetitvækkere fra hele verden.

Verdenskøkkenet er et moderne og mangfoldigt køkken med indslag fra eksotiske egne og smæk på smagen. Med hilsner til Nordafrika, Persien, Asien og Sydamerika er spicy krydderier en selvfølgelighed i retterne.

Burgers & Co. er en fredagsting med byg-selv-burgere, ovnristede fritter og hjemmerørt mayo. Plus alt det andet, der hører til enhver førsteklassesburger. Burgerbollerne er 'American Style' og fra eget bageri.

Med et enkelt værdibevis leveres der lækker frokost for 6 personer. Køber I et ekstra værdibevis, får I enten frokost til 12 personer eller endnu en levering til 6 personer en anden dag. Er I mere end 12 personer, skal I være flere om købet, da der højst kan købes 2 værdibeviser per person.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.01.2012 til 01.05.2012.

Gælder til 6 personer, flere værdibeviser kan indløses sammen. 3 værdibeviser svarer f.eks. til 18 kuverter.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Bestilling skal ske mindst 2 hverdage forinden. Prisen er inkl. levering.

Evt. afbestilling skal ske mindst 24 forinden - ellers kan værdibeviset eller værdibeviserne blive indløst.

Bestil sammen med dine indløsningsoplysninger på
mailadressen info@frokostborsen.dk eller tlf. 70 20 70 23.Information

Åbningstider:

Maden kan leveres mandag-fredag mellem klokken 8 og 15.

Aftalepart

Frokostbørsen
CVR: ??

Adresse

Ringager 4b
2605 Brøndby
Vælg variation
Vælg variation