endo_001.jpg
endo_002.jpg

??

225,- / 450,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Endermologiebehandling er koden til en slank, trimmet og fast krop uden plastikkirurgi. Få 50% på 40 minutters behandling hos ENDO klinikken

Starten på en ny krop

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Hos eksperter forlyder det, at det er nu, der skal sættes ind, hvis kroppen skal være fast og smækker til bikinisæsonen starter. Vink farvel til cellulitis, slap hud og uønskede fedtdepoter med endermologiebehandlingen, der ved hjælp af en speciel teknologi stimulerer kroppens bindevæv og udglatter din hud.

ENDO klinikken har siden 1999 specialiseret sig i modellering af fedtdepoter og har stor erfaring og succes med netop denne behandling, som fokuserer alene på at gøre din krop slank, smuk og fast.

Jane Weeke Larsen, indehaver af ENDO klinikken, er pioner indenfor feltet kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi.

Mirakelmaskinen bærer navnet Cellu M6 og er udstyret med et behandlingshoved med to motoriserede ruller. Når behandlingshovedet køres over huden dannes der en hudfold ved hjælp af vakuum. Netop dette vakuum virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv og er medvirkende til at huden strammes op.

Rullernes foldning og udglatningen af huden i kombination med  de rytmiske bevægelser ændrer vævets tæthed og forbedrer forbrændingen i cellerne.

Helt konkret er det selve modercellerne der stimuleres, hvilket forbedrer collagen- og elastinbehandlingen, som  er med til at danne nye hudceller og på den måde er med til at holde din hud ung og smuk.

Med Dagens Tilbud får du 40 minutters endermologiebehandling som kan være starten på cellulitisfri hud samt en fastere og smukkere krop. De 35 minutter bruges på en kropsbehandling og derefter har du 5 minutters valgfri behandling. Måske har du ar i ansigtet efter de tidlige hormonfyldte teenageår, løs hud eller noget helt tredje?

Betingelser

 • Kan indløses fra 29.11.2010 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid mellem kl. 8.00 - 10.00 på telefon 32558218 eller på mail info@endoklinikken.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - Torsdag: 10.00 - 19.00

Fredag-søndag: lukket

www.endoklinikken.dk

Aftalepart

Endo klinikken
CVR: ??

Adresse

Amagerbrogade 96B
kbh s
 • Endo klinikken
  Endoklinikken
  Engvej 122
  2300 Sundby
  Amager
Vælg variation
Vælg variation