Hor_001.jpg
Hor_002.jpg
Hor_003.jpg

??

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Værdibevis på 500,- til kun 250,- til skønne designersko og støvler hos Hornecker i Istedgade

En kvindes ret til sko

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

At kvinder aldrig kan få for mange sko er alment kendt, og med Dagens Tilbud har du mulighed for at supplere din samling. Måske mangler du et par stiletter til jule- og nytårsfesterne eller et par vinterstøvler, der kan holde dine fødder varme i det kolde danske vintervejr.

Ja vi kvinder har for det meste en undskyldning for at købe flere sko, men som regel er det nu fordi, vi mangler de helt rigtige. Hos Hornecker i Istedgade kan du finde alt fra stiletter til gummistøvler, og det skulle da være mærkeligt, hvis ikke der var et par der netop venter på dig!

Når Iben Hornecker fylder hylderne med sko, er det ud fra et princip om kvalitet;

"Det er vigtigt for mig, at de varer jeg forhandler, er af ordentlig kvalitet, og derfor findes der ingen kunstmaterialer i de sko, jeg forhandler"


Det betyder heldigvis ikke, at priserne i butikken er skyhøje, da Iben Hornecker er god til at finde sko i alle priskategorier af god kvalitet. Iben har i øvrigt et ønske om, at de sko hun forhandler har kant og adskiller sig fra andre forhandlere. Kodeordene er rå, smukke, elegante, skønne og feminine.

Stemningen i butikken er lys og imødekommende. De lækre lædertasker i brun og sort fra Depeche hænger rundt omkring i butikken, og ved disken kan du finde rå armbånd, bælter og hårspænder.

Skoene står som små kunstværker på de fine hylder samt i butiksvinduet og stråler, mens de venter på at den rette ejer kommer ind i butikken og tager dem med på eventyr. Da jeg forlader butikken florerer mine tanker stadig omkring et par virkelig fine korte sorte støvler med snører - skulle man lige…..?

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.11.2010 til 28.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gælder ikke til i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 11.00-18.00

lør 11.00-15.00

søndage i december 12.00-15.00

www.hornecker.biz

Aftalepart

Hornecker
CVR: ??
  • Hornecker
    Hornecker
    Istedgade 43A
    1650 København V.
Vælg variation
Vælg variation