50% på Ole Henriksen luksus produkter hos Helle Thorup Spa

Ole Henriksens produkter er rene som naturen

Nicoline Edinger

Hollywoods No. 1 Face Man, Ole Henriksen, tryller med naturens mange ingredienser og aromaer, når han blander sin anerkendte hudplejeserie. Dagens Tilbud består af tre produkter fra Ole Henriksen, der tilsammen udgør hans svar på wellness. Produkterne er fyldt med alt fra lavendelduft til yoghurt og honning, og er, som alle Ole Henriksens produkter, selvfølgelig helt uden parfume og andet ondt.

I Helle Thorups spa og wellness-forretning i København, står Ole Henriksens hudplejeprodukter linet op på hylderne. De to danske skønheds- og wellness stjerners venskab går langt tilbage, og i Helle Thorups Spa er Ole Henriksens livsenergi og tro på den naturlige skønhed en vigtig inspirationskilde.

For Ole Henriksens går interessen for naturlig hudpleje helt tilbage til hans teenageår, da han på en rejse til Indonesien oplevede hvordan urter og naturlige blandinger, kunne rede ham fra hans voldsomme udbrud af acne. I dag står han som Hollywoods nr. 1 indenfor effektive hudplejebehandlinger, med et utal af berømtheder som fans - fra Halle Berry og Leonardo Di Caprio til Naomi Campell.

I 1999 lancerede Ole Henriksen en produktserie, der kunne tages med hjem, hvilket har givet enhver muligheden for at prøve de overdådige produkter. Dagens Tilbud består af tre af hans hudplejeprodukter: en body oil med en lækker lavendelduft, en body mask fyldt med afrikansk rød te, yoghurt, honning, ler og alger, og ikke mindst Ole Henriksens body scrub med naturlig loofah (græskar), der renser hele din krop. Tre luksuriøse produkter, der giver den fuldendte wellness-oplevelse, og gør enhver klar til sommeren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.06.2010 til 21.09.2010.

Max 20 pakker til salg.

Ole Henriksen wellness pakke indeholder:

1 x African red tea indulgent body mask 694 gr.

1 x Lavender Body oil 59 ml

1 x Loofah Body scrub 59 mlInformation

Åbningstider:

Man-lør kl. 10.00-20.00

Søn kl. 10.00-18.00

Anmeldelser

AOK

"Her er flot, og alt er gennemført. I spaens hjerte ligger et overdådigt boblebad med plads til otte gæster, omkranset af fem meter høje søjler og små lysende lamper i toppen, der ligner et lille stykke stjernehimmel. Ved siden af er et hvileområde, hvor man kan slappe af før og efter behandlingerne."

Set på aok.dk

Visitdenmark.com

"Luksus-spa i hjertet af København, i direkte forbindelse med det 4-stjernede Hotel Kong Arthur."

Set på visitdenmark.com

Aftalepart

Helle Thorup Spa
CVR: ??
  • Helle Thorup Spa
    Helle Thorup
    Vendersgade 27
    1363 Kbh. K.
Vælg variation
Vælg variation