healingsmasage_001.JPG
healingsmasage_003.JPG
healingsmasage_004.JPG
healingsmasage_005.JPG
healingsmasage_006.JPG
healingsmasage_007.JPG

1 times velgørende healingmassage

325,- / 800,-
  • 59% rabat
  • Slutter om

Stress af, få fornyet energi og oplev en dyb, afslappet tilstand i din krop med 1 times godgørende healing-massage på Danasvej lige ved Skt. Jørgens Sø

Godgørende healingmassage

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre


Her dufter af Thailand. Det er min første tanke, da jeg træder ind i Gjhartas lille klinik på Frederiksberg. Rummet er intimt på en eksotisk måde og domineres primært af en massagebriks og massevis af små, forskellig-farvede flasker med Aura-Soma og aromaterapi-olier.

Gjharta beder mig om at udvælge en flaske Aura-Soma blandt de hundrede, hun har stående. Jeg vælger en gennemsigtig, guld-orange-farvet beholder, og Gjharta slår efterfølgende op i en stor, tyk bog, for at se, hvad min flaske symboliserer.

Mit valg af Aura-Soma indikerer, at jeg har brug for at styrke mit energiniveau og løsne op for spændinger i solar plexus. Gjharta smører Aura-Soma på sine hænder, lader mig indånde duften i et minuts tid, og masserer efterfølgende min nakke, mine skuldre, min ryg og området omkring solar plexus.

Denne del af behandlingen tager udgangspunkt i dybdegående, afspændende bindevævsmassage. "Jeg kombinerer mine behandlinger med henblik på at give dig en følelse af dyb afslapning og fornyet energi," forklarer Gjharta, mens hun arbejder dybt og grundigt med venstre side af min ryg.

Til slut holder hun sine hænder på mit baghoved i 3-4 minutter og lader mig igen indånde den Aura-Soma, som jeg valgte i begyndelsen af forløbet. Hun siger, at det fjerner negativ energi fra min krop. Om man tror på den slags, er et spørgsmål om temperament. Personligt har jeg en meget pragmatisk tilgang til det alternative, men jeg må indrømme, at både massagen og Aura-Soma-indåndingen føles ualmindelig godgørende.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.01.2012 til 13.04.2012.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Max 1 værdibevis pr person.

Tidsbestilling er påkrævet på telefon 53 44 40 02. Oplys referencenr.

Afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingen, ellers bliver dit værdibevis indløst.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Telefontid mellem 8-10 og 18-20.

Aftalepart

Healingsmassage v/ Gjharta
CVR: 29500452

Adresse

Overgade 25
5000 odense c
  • Healingsmassage v/ Gjharta
    Danasvej 2-6
    Frederiksberg C
    Tlf. 53 44 40 02
Vælg variation
Vælg variation