Olie_001.jpg
Olie_002b.jpg

50% på den lækre økologiske Argan Face Oil fra Primavera Life. Vinteren står for døren, og nu er der ingen undskyldning for tør og træt vinterhud

79,- / 159,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

50% på den lækre økologiske Argan Face Oil fra Primavera Life. Vinteren står for døren, og nu er der ingen undskyldning for tør og træt vinterhud

Økologisk forkælelse

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre


Den første sne er faldet, og nu er det tid til at gøre huden vinterklar. Med Argan Face Oil fra Primavera Life bliver din hud beskyttet mod den barske vinter, mens den nærende og plejende olie forkæler din hud og efterlader den blød og smidig.

Den økologiske Argan Face Oil er en super lækker og nærende olie fyldt med masser af antioxidanter. Den har et højt indhold af naturlig E-vitamin samt essentielle fedtsyrer, der virkelig plejer og fornyer den tørre vinterhud. Ansigtsolien består udelukkende af olie fra koldpressede argannødder, og derfor indeholder den hverken parabener eller tilsætningsstoffer. Olien kan altså med fordel bruges til selv den sarteste hud.

Argan Face Oil kan anvendes til alle hudtyper, da den, mod forventning, ikke fedter. Ansigtsolien påføres blot morgen og aften i stedet for creme. Til foregående rensning af huden kan det anbefales af bruge Primavera Lifes økologiske Neroli Cassis Cream Cleanser.


Arganolie har mange anvendelsesmuligheder. For eksempel kan den anvendes som neutral massageolie eller med fordel blandes med en god jojobaolie og bruges som økologisk og nærende hårpleje. Kun fantasien sætter grænser.

Med Dagens Tilbud er den perfekte, plejende julegave til mor, svigermor eller kæresten i hus - eller måske er det bare tid til lidt velfortjent selvforkælelse?


Ved køb af Dagens Tilbud kan din Argan Face Oil efterfølgende afhentes hos to af Primavera Lifes forhandlere i København. Du vælger selv, om du vil hente olien hos Helsehuset på Gl. Kongevej eller hos My Favourite Things i Jægersborggade. I Primaveras ånd kommer din Argan Face Oil naturligvis i 100% bionedbrydelig emballage.

Betingelser

 • Kan indløses fra 29.11.2010 til 23.12.2010.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Kan afhentes både hos Helsehuset og hos My Favourite Tings.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Helsehuset:
Man-tor: 10-17.30
Fre: 10-18
Lør: 9-13
www.helsehus.dk

My Favourite Things:
Tir-fre: 12-18
Lør: 11-15
www.myfavouritethings.dk

Distributør:
Primavera Life DK
primavera@primavera.dk

Tlf. 41444760
Se alle Primavera Lifes lækre produkter på: www.primaverashop.dk

Aftalepart

Primavera Life
CVR: ??
 • Primavera Life
  Helsehuset
  Gl. Kongevej 92
  1850 Frederiksberg C
 • Primavera Life
  My Favourite Things
  Jægersborggade 45, Kld. th
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation