brazil_001.JPG
brazil_002.JPG
brazil_003.JPG
brazil_004.JPG
brazil_005.JPG
brazil_006.JPG

Få en brasiliansk voksbehandling af en ægte brasilianer

190,- / 380,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en brasiliansk voksbehandling hos Skønhedssalon Art-Brazil ved Lindevangsstation på Frederiksberg. Du får de efterfølgende 7 behandlinger for 5s pris

Det glatte lag

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

I løbet af de seneste år er der kommet et øget fokus på personlig hygiejne og intim kropspleje. Med en brasiliansk voksbehandling fjerner man al intimbehåring med voks. Til behandlingen bliver der brugt varm voks af flere varianter, som vælges afhængig af din hudtype.

Jeg er mildest talt rystende nervøs, da jeg træder ind på salon Art-Brazil på Frederiksberg. Jeg har aldrig prøvet at blive vokset før, så jeg har med tiden opbygget en skræk for, hvilken smerte der følger med behandlingen.

Klinikken er super indbydende og fin, og kosmetologen Elizangela tager varmt imod mig. Hun forsikrer mig om, at den voks, hun benytter til intim voksning, er den mest skånsomme, fordi der ikke bliver brugt strips.  

Under behandlingen fortæller Elizangela, at hun har arbejdet med kosmetologi i over 10 år ganske enkelt fordi, hun elsker det! Hun fortæller også, hvor vigtigt det er for hende at tage hånd om kunderne, så de føler sig trygge og tilpas og i sidste ende er tilfredse. I løbet af de ca. 40 minutter behandlingen varer, tager Elizangela godt hånd om mig , og stemningen er professionel og hyggelig. Efter voksbehandlingen bliver jeg smurt med noget let kølende creme, der mindsker rødme og irritation.

Jeg er mildest talt overrasket over, at hårfjerning kan være så "smertefrit", og jeg har helt sikkert tænkt mig at fortsætte med det glatte lag.

Du kan vælge imellem følgende behandlinger:

Brasiliansk voksbehandling

Hollywood

Begge ben samt bikinilinje

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.01.2012 til 12.04.2012.

Max. 326 værdibeviser til salg.

Gælder ikke for mænd.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Der skal bestilles tid over telefonen man-fre fra 12-14 på tlf.nr.: 64658265 eller via mail: info@artbrazil.dk

Afbestilling skal ske mindst 24 timer før aftalt tid, ellers kan værdibeviset indløses.

Det er vigtigt, at hårene er ½ centimeter lange og max 1 cm. Hvis de er længere, påregnes en merpris på 50 kr. for trimning.

Det er vigtigt, at man inden en voksbehandling ikke bruger bodylotion, samt at man efter en voksbehandling ikke tager sol før minimum 24 timer efter behandlingen.

Ved køb af dagens tilbud kan du yderligere købe et klippekort med 7 behandlinger for 5's pris og du får 15 % på alle andre behandlinger i salonen.

Hvis du vælger at få vokset begge ben og bikinilinje, benyttes en skånsom, varm voks og strips.

Der kan ikke betales med dankort i salonen.Information

Åbningstider:

Alle hverdage 10-17 og lørdag eller andre ønskelige tidspunkter efter aftale

Aftalepart

Skønhedssalon Art-Brazil
CVR: 31787149

Adresse

DALGAS BOULEVARD 123
Frederiksberg
  • Skønhedssalon Art - Brazil - IKKE I BRUG
    Dalgas Boulevard 123
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation