2 for 1 på valgfri sprøde sandwich eller varme vintersupper og tilhørende økologisk kaffe latte på The Living Room på Larsbjørnsstræde i indre by

Hjemlig hygge hos The Living Room

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Mads Jørgensen

The Living Room er hyggeligt indrettet med dejlige bløde lænestole, puder og dæmpet belysning. Det er det perfekte sted at koble af med en person, du holder af. Glem alt om vinterstress og julejag, som farer forbi udenfor vinduerne og nyd en lun cremet latte og lidt lækkert, økologisk og sundt at spise over en hyggelig snak.


Det er mørkt og koldt udenfor, vinden suser og sneen ligger efterhånden i dynger. Du har fortjent varme og hygge, for det er sådan du overlever - og måske endda nyder - den mørke tid. På The Living Room er der masser af hygge og varme at tage af. Se ud af de to store vinduer. Det er okay at fryde sig en lille bitte smule over alle dem, som ikke fik samme geniale idé som dig.

The Living Room hed før Roberts Coffee, og den samme slags indretning er fulgt med. Det er da også de samme ejere, der står bag succesen. Men hvor det før kun var muligt at få kaffe og lette anretninger, byder The Living Room nu også på cocktails og friskpresset juice. På The Living Room er der fokus på gode råvarer. Det meste er økologisk og alt er 100% naturligt. Brød bliver hentet hos Emmerys eller hos et lokalt bageri, der bager lækre sager.

The Living Room er en velfortjent stor succes. De har forstået danskernes behov for hygge og god sund mad lavet på økologiske, friske og naturlige råvarer. Rundt i krogende ser man søde veninder, der fniser, far og datter, som spiller kort ved stearinlyset, venner, som varmer sig ved pejsen og kæresteparret, der har smidt skoende, taget føderne op i sofaen, men de læser i henholdsvis Costume og kultursektionen i Politiken. Det bliver ikke meget bedre end dette. Hmmm...

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.11.2010 til 01.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Man-tor 10-23

Tir 10-01

Lør 11-24

Søn 12-19

Anmeldelser

AOK

"Livingroom er min yndlingscafé i byen og har været det en del år efterhånden. Stedet er ligesom tidligere, da det hed Roberts. Super cosy relaxed atmosfære"

Set på aok.dk

Aftalepart

The Living Room
CVR: ??

Adresse

Larsbjørnsstræde 17
  • The Living Room
    The Living Room
    Larsbjørnsstræde 17
    1454 København K
Vælg variation
Vælg variation