Lajla_Glumby_006.JPG
Lajla_Glumby_002.JPG
Lajla_Glumby_003.JPG
Lajla_Glumby_004.JPG
Lajla_Glumby_005.JPG

Få indsigt i dit liv med 1 times tarotlæsning

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times tarotlæsning hos Lajla Glumby i Lyngby, og se dit liv og muligheder gennem billeder, farver og symboler

Se dit liv i billeder, farver og symboler

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg er spændt på, hvad kortene vil vise mig, da jeg sidder i S-toget på vej mod Lajla Glumbys lille, intime klinik i Lyngby. Smukke tarotkort pryder væggene og jeg kigger fascineret, mens jeg får en 5-kortslæsning ud fra et spørgsmål, jeg selv stiller.

"Jeg kan ikke spå med kortene. Det er ikke dét, de kan. Vi har selv svarene indeni, og kortene hjælper os med at se dem," fortæller Lajla Glumby, da hun rækker mig tarotkortene. Jeg skal selv blande dem og udvælge mine kort, så min energi kommer ind i dem.

Ved en 5-kortslæsning kan du spørge om alt fra arbejde, bolig, familie, til kærlighed og personlig vækst. Du trækker først et kort, der viser din situation her og nu og derefter ét, der viser fortiden og hvordan den har ledt op til nuet. Det tredje kort viser din mulige fremtid, det fjerde kort din medvind og modvind og det femte kort er nøglen til at låse dine udfordringer op.

De fleste af mine kort er bægere, som symboliserer følelser. "Du har meget dybe følelser, men du viser dem ikke klart. Du kender ikke din egen styrke. Vis dine følelser og træd i karakter" siger Lajla Glumby samtidig med, hun kigger bekræftende på mig.

Da læsningen er forbi, har jeg fået rigtig meget information, der ser bagved mine daglige mønstre. Men kortenes magi er også gådefuld. Deres budskaber er ikke entydige, og der er meget, som er op til mig selv at afstemme. Mit hoved summer og nye tanker pibler frem, mens jeg glider tilbage mod byen i S-toget.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.01.2012 til 11.04.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling på tlf. 27 28 82 96 eller mail lg@lifejourney.dk.

Bliver du forhindret til en aftale, bedes du melde afbud på tlf. 27 28 82 96 senest 24 timer før. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Man-fre: Efter aftale

Aftalepart

Life Journey Institute
CVR: 18476185

Adresse

ulrikensborg plads 10e 32 Lyngby
2800 Kongens Lyngby
  • Life Journey Institute
    Ulrikkenborg Plads 10
    2800 Kongens Lyngby
Vælg variation
Vælg variation