Goocha_Organic_011.JPG
Goocha_Organic_002.JPG
Goocha_Organic_003.JPG
Goocha_Organic_004.JPG
Goocha_Organic_005.JPG
Goocha_Organic_006.JPG
Goocha_Organic_007.JPG
Goocha_Organic_008.JPG
Goocha_Organic_009.JPG
Goocha_Organic_010.JPG

1½ times økologisk dameklip hos Goocha Organic

330,- / 665,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

1½ times økologisk dameklip med fugtgivende kur og hovedbundsmassage hos den grønne luksus-frisør Goocha Organic på Christianshavn

Grøn skønhed

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Hos den grønne frisør Goocha Organic på Christianshavn får du en eksklusiv klip og kur uden at blive smækfyldt med skadelig kemi. Salonen benytter Purepact, Zenz Organics og Chi Organics, der alle er topkvalitetprodukter. De er skabt ud fra den nyeste teknologi og baseret på 100 % naturlige ekstrakter fra urter, planter, blomster og frugter.

For indehaver Maja Volmark er økologi et livsvigtigt valg. Mange frisører stopper nemlig deres karriere på grund af kemiske overbelastninger og allergi, men sådan er det ikke hos Goocha Organic. Her skåner det grønne koncept både medarbejdere og kunder. Maja Volmark har selv arbejdet i salonen, indtil hun var gravid i 8. måned.

Salonens kompromisløshed kommer også til udtryk i deres visitkort, som er trykt på genbrugspapir og deres gaveæsker, der er lavet af skotøjsæsker fra forretningen ved siden af og beklædt med avispapir og silkebånd.

Goocha Organic emmer af kvalitet. Salonen er indrettet med bløde læderstole, brede spejle og en blid belysning, og så tager frisørerne sig tid til at nusse om dig.

"Det er næsten synd at gå med hue nu," udbryder Downtowns fotograf, da han selv får klippet og stylet lokkerne. I massagestolen er hans ansigtsudtryk helt saligt. Der er ingen tvivl om, at det er personlig luksus, og jeg må indrømme, at jeg ser noget misundeligt til fra sidelinjen.

Goocha Organic forener skønhed, sundhed & velvære på bæredygtig vis, og den lille salon på Christianshavn tager point hos Downtown. Vi er allerede flere, der har tilbuddet i kikkerten.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.01.2012 til 31.07.2012.

Max. 650 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Online tidsbestilling på www.goocha.dk.

Vælg 'Booking' i menubjælken. Indtast dit mobil nr. og derefter den kode, du får pr. sms. Vælg 'Opret ny booking' og 'Klip' og 'Dameklip ink. kur og hovedbundsmassage' og tryk fortsæt. Vælg derefter tid hos den frisør, du ønsker.

Bliver du forhindret til en aftale, bedes du melde afbud på tlf. 32 16 55 04 senest 24 timer før. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Man-ons: 10-18

Tors: 7-20

Fre: 10-18

Lør: 9-14

Første søndag i måneden: 9-14

Aftalepart

Goocha Organic
CVR: ??
  • Goocha Organic
    Torvegade 33
    1400 Kørbenhavn
    Tlf. 32 16 55 04
Vælg variation
Vælg variation