outdoor_012.JPG
outdoor_002.JPG
outdoor_003.JPG
outdoor_004.JPG
outdoor_005.JPG
outdoor_006.JPG
outdoor_007.JPG
outdoor_008.JPG
outdoor_009.JPG
outdoor_010.JPG

Servicering af ski eller snowboard

140,- / 350,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Bliv klar til skisæsonen med en komplet servicering af dine ski eller dit snowboard hos Outdoor Explore på Åboulevard

Klar til pisterne

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

"Det er ligesom med en kniv. Hvis den ikke er skarp, kan den ikke bruges," svarer Outdoor Explore-indehaver Claus venligt og pædagogisk på mit spørgsmål om, hvorfor det er vigtigt at få slebet sine ski eller sit snowboard. "Hvis du har skarpe kanter, har du et ubetinget bedre greb i pisterne," forklarer han.

"Og hvis dit udstyr er nyvokset, glider du meget nemmere gennem sneen," uddyber han og forklarer, at manglende voks både slider unødvendigt på bordet og giver en forringet oplevelse på pisterne. "Du kan ikke undgå, at dine ski med tiden får en enten konveks eller konkav misform," fortæller han. Det bliver der behændigt rettet op på med en planslibning.

En klargøring af dit alpine udstyr er essentiel for at få en god skiferie. Men faktisk anbefaler Claus, at du køber 2 værdibeviser og desuden får ordnet dit udstyr, når du kommerhjemfra skiferie. "Det er meget anbefalelsesværdigt, at du får ordnet dine ski, når du kommer tilbage fra en uge i sneen," mener Claus. "Dine ski har meget bedre af at blive smidt på loftet, når de er nyslebne og mættede med voks."

Serviceringen består af 4 trin:

1: Reparation
For reparationer af sålen på ski eller snowboards anvender Outdoor Explore Montana Monty Base Extruder og 3 mm P-Tex.P-Tex opvarmes til ca. 320° og påføres i et jævn lag, så den binder perfekt med den oprindelige overflade. Reparationer med P-Tex udføres i sort eller transparent.

2: Plan- og Kantslibning
Ski eller snowboards som er skadede, oxyderede eller ude af form kræver en planslibning af undersiden. Sålen planslibes på Montana Snowboard LC med Korn 80 for minimal materialespild.Kanterne slibes med keramisk slibebånd i en vinkel på 89° for optimalt greb.

3: Stenslibning
Stenslibning påfører sålen rillede strukturer eller mønstre, som tillader varmvoksen at trænge godt ned i porerne. Her benyttes Montana M2000 CSB, som kan lave et hav af forskellige mønstre.Stenen har en bredde på hele 350 mm og kan derfor også stenslibe snowboards.

4: Varmvoks, polering og justering
Til slut varmvokses skiene eller boardet på Montana Waxmaster med efterfølgende polering. Du får desuden justeret og strammet dine bøjler og bindinger, så de er korrekt indstillet og passer til netop dine mål og din vægt.

Afsted til pisterne!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.01.2012 til 12.04.2012.

Bestil tid på tlf. 72 17 02 80 eller kig forbi butikken og lav en aftale.

Outdoor Explore udfører reperationer fra dag til dag i det omfang, det kan lade sig gøre. Hvis der er meget travlt, kan reparationen løbe over 3 hverdage.Information

Åbningstider:

Ons 12-18

Tors 12-18

Fre 12-19

Lør 10-14

Aftalepart

Outdoor Explore
CVR: 32768660

Adresse

Åboulevard 84
Kbh N
  • Outdoor Explore
    Åboulevard 84
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation